Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

AMD Video Bug RESOLVED

Vanduul's Avatar


Vanduul
05.07.2021 , 09:32 PM | #1
I was having issues with lines showing up in the loading progress bar at the beginning and an odd line above the mini-map. I did some searching and want to provide this solution that I found on reddit.

Maximus_Rex
3 years ago
AMD drivers don't like the in game anti-aliasing, turn it to medium or lower and make up for it with the settings in the driver

I find it funny that this is still an issue today, 3 years later and they haven't bothered to address/resolve it. I just didn't want anyone else to have to dig for the solution.

SteveTheCynic's Avatar


SteveTheCynic
05.08.2021 , 03:32 AM | #2
Quote: Originally Posted by Vanduul View Post
Maximus_Rex
3 years ago
AMD drivers don't like the in game anti-aliasing, turn it to medium or lower and make up for it with the settings in the driver

I find it funny that this is still an issue today, 3 years later and they haven't bothered to address/resolve it. I just didn't want anyone else to have to dig for the solution.
OK, but *who* should resolve it? Is it BioWare's problem or AMD's problem? (The fact that it only affects AMD suggests *strongly* but not *totally* that it's AMD's fault. SWTOR might be doing something that NVidia drivers tolerate (but shouldn't), while AMD drivers don't tolerate it, but it's more likely to be that it's a legitimate but unusual behaviour on the part of SWTOR, and AMD's drivers don't handle it.)
Not really what you think.
To go to Belsavis, you must go to Belsavis.
?REDO FROM START
Latest patch notes at http://www.swtor.com/patchnotes

JediQuaker's Avatar


JediQuaker
05.09.2021 , 12:44 PM | #3
And... Are you running the latest AMD driver?
Hold water, a sieve may not, but hold another sieve, it will - Yoda..