Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Endless loading screen AGAIN


collapsee's Avatar


collapsee
12.17.2011 , 09:32 AM | #31
Can't say yet if it worked...still waiting in queue^^
but it should fix the problem described here http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=38408
or not?

ScottVicious's Avatar


ScottVicious
12.17.2011 , 10:13 AM | #32
Well tried both methods listed here no luck about reached my boiling point what good is early access if you cant even take advantage of it...

ScottVicious's Avatar


ScottVicious
12.17.2011 , 10:22 AM | #33
bumping

ScottVicious's Avatar


ScottVicious
12.17.2011 , 10:52 AM | #34
bumping

Nobodygr's Avatar


Nobodygr
12.17.2011 , 01:10 PM | #35
Quote: Originally Posted by Sunlander View Post
You have my thanks. I don't know how the hell this guy figured this out but it works.
he had the time to find what was different from user account to other one.
i5 2500k 3.3ghz @4.5ghz 1.3vcore with H100 cpu cooler
5850 OC ed @ 900/1250
8GB Ram Corsair 9-9-9-24(4x2gb)
Z68x UD3P-B3

emmanuelhu's Avatar


emmanuelhu
12.17.2011 , 01:16 PM | #36
Quote: Originally Posted by Nobodygr View Post
a guy found the solution


1. Go to Control Panel -> Region and Language
2. At the 1st tab ('Formats'), click the 'Additional Settings' buttons that is at the bottom right
3. In the new window, at the 1st tab again ('Numbers'), there is a field called 'Decimal Symbol' and a field called 'Digit Grouping Symbol'. Change decimal symbol to . (dot) and digit grouping symbol to , (comma)
4. Click Apply and then OK on this window and the same on the previous window
5. Launch the game

Cheers,we did what customer service couldnt,we figured it ourselves!
OHHHHH thank a lot !! works for me , pffff so easy

collapsee's Avatar


collapsee
12.18.2011 , 08:09 AM | #37
Didn't work for me anyone any other ideas?

Ulfur's Avatar


Ulfur
12.18.2011 , 04:54 PM | #38
hello all

I have not yet been abel to play on my desktop and i have tryed just about everything. i even formatted and instaleld all drivers again today and installed the game but it seem still to be liek it is.

baicly i press play in the launcher i get a loading screen like im getting into the server and either it just stays there with a gadget going in circles endlessly or i get error code 9000 and i i end in the server list wich i then usually eithere get stuck on the loading screen or get error code 9000 or sometiems rarly error code 1003.

hope this atleast bumps this thread

sexworker's Avatar


sexworker
12.19.2011 , 02:21 AM | #39
bump !

Augustus's Avatar


Augustus
12.19.2011 , 03:20 AM | #40
Didn't work, as the setting changes mentioned in that post was what I already had in the format settings, so I was getting stuck with those setting options...

/bump