Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Some legacy emotes are broken

First BioWare Post First BioWare Post

sangwine's Avatar


sangwine
04.10.2021 , 04:03 AM | #1
The force user legacy emotes do not work.
A friend and I tested them and all the NFU emotes work, but the:
/inquisitor
/warrior
/knight
/consular
have no reaction.

SteveTheCynic's Avatar


SteveTheCynic
04.10.2021 , 07:39 AM | #2
That would be because they are:
/jediknight
/jediconsular
/sithwarrior
/sithinquisitor

EDIT: yes, I tested them. They work, but you need the "jedi" or "sith" part in there.
Not really what you think.
To go to Belsavis, you must go to Belsavis.
?REDO FROM START
Latest patch notes at http://www.swtor.com/patchnotes

RupertGunther's Avatar


RupertGunther
04.10.2021 , 02:02 PM | #3
Ahhh ok, I was confused as well, just because on the legacy window it only says /inquisitor and /warrior and such. Thank you for clearing that up!

sangwine's Avatar


sangwine
04.11.2021 , 02:52 AM | #4
I see, so the tooltip is just not telling me the right command! Thank you for clearing that up.

SteveTheCynic's Avatar


SteveTheCynic
04.11.2021 , 05:00 AM | #5
Quote: Originally Posted by sangwine View Post
I see, so the tooltip is just not telling me the right command! Thank you for clearing that up.
If you open the Emotes panel (there's a button for it upper-left on the chat window), you'll see the right command in there.

But yes, the text in the Legacy panel is wrong.
Not really what you think.
To go to Belsavis, you must go to Belsavis.
?REDO FROM START
Latest patch notes at http://www.swtor.com/patchnotes

cyrusramsey's Avatar


cyrusramsey
04.11.2021 , 06:06 AM | #6
I never used these, so I can't be sure if this applies here, but I've been under the distinct impression that several 'clone' emote commands were removed when the emote window was implemented (like for years I keep using certain emotes, and suddenly I find I'm having to type something different for the same effect. Many were outright removed too (I miss /shoo...), so I wouldn't be surprised if the incorrect commands used to work just fine.

CommunityTeam's Avatar


CommunityTeam
04.13.2021 , 10:37 AM | #7 This is the last staff post in this thread.  
Hi folks,

Thank you for your reports regarding the Legacy Emotes.

I've transferred the information provided to our team who is currently looking into it. I'll update you in this thread when I have more information.
Follow us on Twitter @SWTOR | Like us on Facebook
[Contact Us] [Rules of Conduct] [F.A.Q.]