Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

[IMPORTANT] Character Loading Issues

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
[IMPORTANT] Character Loading Issues
First BioWare Post First BioWare Post

alexzk's Avatar


alexzk
01.17.2014 , 08:13 AM | #21
Linux users have that issue from the 1st day and it is related to KUSER_SHARED_DATA and particularly timer field there. Swtor is relaying on exact values of it, however it is internal for windows and never supposed to be used in such way.

If you're intrested, you can start reading from here:
https://github.com/aljen/swtor_fix

Well, we (linux users) did workaround for that.
There is no ignorance - there is knowledge.

Xzduz's Avatar


Xzduz
01.17.2014 , 12:27 PM | #22
Quote: Originally Posted by guerting View Post
Xzduz, this sounds very much like the problem I am having, I posted my thread here:

http://www.swtor.com/community/showt...59#post7121559
With all of the links on that thread did you ever get closer to resolving the issue?
Check out my webcomic called: Chamber of the Arcanum.

bowlergirl's Avatar


bowlergirl
01.17.2014 , 03:41 PM | #23
I had this issue as well. Through some other problem, I had to reinstall my launcher. After the reinstall, I was able to access all my toons on the Harbinger even after a force log to server select screen.

For those who havent tried, reinstall your launcher and see if it helps you like it did me.

Skyneon's Avatar


Skyneon
01.17.2014 , 08:57 PM | #24
I wait since one hour and i even not arrive at the character screen yet !!!!!

So i launch the game and it stuck in the loading screen before i can chose my character !!

Sydth's Avatar


Sydth
01.17.2014 , 09:05 PM | #25
I am suddenly not able to get to the character selection screen. This hasn't been an issue before.



help! =D
Khajjo'panåkaAloo'palakPårü shå
Harbinger

“You seem about as trustworthy as a used-speeder salesman"
"Really? Most people find me harmless and kind of charming. Never mind."

Werblesnaps's Avatar


Werblesnaps
01.17.2014 , 09:08 PM | #26
Could not get past the initial Loading, never had an issue like this before

Character "Zelassa" is on Oricon(or however its spelt)

been trying for the last 4 hours. just hangs there, pretending to load.

starting to get bored...

thunderwearzero's Avatar


thunderwearzero
01.17.2014 , 09:14 PM | #27
I'm also stuck on initial loading screen just sits there with the cog spinning, nothing ever changes. Gave it 45 min before I gave up.

thunder_saber's Avatar


thunder_saber
01.17.2014 , 09:17 PM | #28
Same Issue ..not able to go further to character screen !!!! please Fix IT

Taarakhan's Avatar


Taarakhan
01.17.2014 , 09:29 PM | #29
Stuck at splash screen with spinning cogs. First time this has ever happened. 6 toons on Harbinger.

Deleted:
Code:
%localappdata%\SWTOR\swtor\settings\Taarakhan_AccountDev.ini
Immediately loaded into the server select screen, with a queue for Harbinger. Was able to login to a different server with no issues.

Update: Queue finished, toons loaded, playing now. My money is on something wrong with the load screen hitting a server with a queue.

Sukothai's Avatar


Sukothai
01.17.2014 , 09:37 PM | #30
I can tell you when I noticed the problem. I logged off 3 hours ago to watch a movie ,and when I logged back on I saw a message for a server update for Tuesday. That's when I noticed.
"Is there something wrong with the transmission, or are you that ugly?"