Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Stuck at game client 84

First BioWare Post First BioWare Post

Mrunlimited's Avatar


Mrunlimited
02.12.2013 , 11:30 AM | #11
bump... do i just need to re-download the game?

edit: actually.. would it be possible for someone to send me the patch files so i could just drop them in there?
the problem seems to be that the zip file contains no files

kobim's Avatar


kobim
02.12.2013 , 11:55 AM | #12
I'm having the same problem... stuck on 75% even after I reinstalled the game

JumpOut's Avatar


JumpOut
02.12.2013 , 12:17 PM | #13
I had the exact same problem as the OP. I deleted the retailclient.swtor.version file. I tried again, and this time it stuck at Installing Game Client 1 (99%). So I did the reinstall, and it still hung up at Installing Game Client 1 (99%). Should I be doing something differently?

EDIT: Nevermind, I got it to work. I skipped the safe mode step.

INIne_IBreaker's Avatar


INIne_IBreaker
02.12.2013 , 02:21 PM | #14
I am having the same issue that Mrunlimited is having and I have followed all the suggestions with no luck. My disk came up with no errors and my hardware is not enhanced in anyway.

Here is my log:
2013-02-12 12:02:10 INFO -----------------------------(480)-----------------------------
2013-02-12 12:02:11 INFO SpecsHash=3386851169.2951862563
2013-02-12 12:02:12 INFO Starting patcher patch
2013-02-12 12:02:12 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2013-02-12 12:02:12 INFO Manifest Loaded: patcher, current=63/upcoming=-1/required=63
2013-02-12 12:02:12 INFO ManifestState=GetManifest: patcher, current=-1/upcoming=-1/required=63
2013-02-12 12:02:12 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/patcher.patchmanifest (159.153.92.50 )
2013-02-12 12:02:12 INFO Manifest Loaded: patcher, current=63/upcoming=-1/required=63
2013-02-12 12:02:12 INFO ManifestState=GetManifest: patcher, current=-1/upcoming=-1/required=63
2013-02-12 12:02:12 INFO Manifest Loaded: patcher, current=63/upcoming=-1/required=63
2013-02-12 12:02:12 INFO ManifestState=Complete: patcher, current=63/upcoming=-1/required=63
2013-02-12 12:02:12 INFO Patch completed normally (patcher)
2013-02-12 12:02:12 INFO Patching end
2013-02-12 12:02:12 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2013-02-12 12:02:12 INFO Manifest Loaded: eualas, current=0/upcoming=-1/required=0
2013-02-12 12:02:12 INFO ManifestState=GetManifest: eualas, current=-1/upcoming=-1/required=0
2013-02-12 12:02:12 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/eualas.patchmanifest (159.153.92.50 )
2013-02-12 12:02:12 INFO Manifest Loaded: eualas, current=0/upcoming=-1/required=0
2013-02-12 12:02:12 INFO ManifestState=GetManifest: eualas, current=-1/upcoming=-1/required=0
2013-02-12 12:02:12 INFO Manifest Loaded: eualas, current=0/upcoming=-1/required=0
2013-02-12 12:02:12 INFO ManifestState=Complete: eualas, current=0/upcoming=-1/required=0
2013-02-12 12:02:12 INFO Patch completed normally (eualas)
2013-02-12 12:02:12 INFO Patching end
2013-02-12 12:02:33 INFO User logs in.
2013-02-12 12:02:33 INFO Auto patch is starting...
2013-02-12 12:02:33 INFO Chosen environment is swtor
2013-02-12 12:02:33 INFO Starting patch of product retailclient_swtor
2013-02-12 12:02:33 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2013-02-12 12:02:33 INFO Manifest Loaded: retailclient_swtor, current=-1/upcoming=-1/required=83
2013-02-12 12:02:33 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/movi....patchmanifest
2013-02-12 12:02:33 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=-1/upcoming=-1/required=83
2013-02-12 12:02:33 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2013-02-12 12:02:33 INFO Manifest Loaded: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
2013-02-12 12:02:33 INFO ManifestState=Complete: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
2013-02-12 12:02:33 INFO This environment patches assets.
2013-02-12 12:02:33 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
2013-02-12 12:02:33 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=-1/upcoming=-1/required=83
2013-02-12 12:02:33 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2013-02-12 12:02:33 INFO Manifest Loaded: assets_swtor_main, current=100/upcoming=-1/required=101
2013-02-12 12:02:33 INFO ManifestState=Download: assets_swtor_main, current=100/upcoming=-1/required=101
2013-02-12 12:02:33 INFO Download: http://127.0.0.1:49861/app/download.solidconfig (127.0.0.1 )
2013-02-12 12:02:33 INFO Download: http://cdn-patch.swtor.com/patch/***...to101.solidpkg (8.27.253.125 8.27.251.253 8.27.241.252 )
2013-02-12 12:02:34 INFO Download Checking: http://cdn-patch.swtor.com/patch/***...to101.solidpkg
2013-02-12 12:02:34 INFO Patching group: assets_swtor_main 100->101
2013-02-12 12:02:34 INFO Patching file: assets_swtor_main 100->101
2013-02-12 12:02:34 INFO Recognized assets_swtor_main version 101
2013-02-12 12:02:34 INFO Download Checking: http://cdn-patch.swtor.com/patch/***...to101.solidpkg
2013-02-12 12:02:34 INFO Download Downloading: http://cdn-patch.swtor.com/patch/***...to101.solidpkg
2013-02-12 12:02:34 INFO Download Complete: Complete: http://cdn-patch.swtor.com/patch/***...to101.solidpkg
2013-02-12 12:02:34 INFO ManifestState=Patch: assets_swtor_main, current=100/upcoming=-1/required=101

I think its worth mentioning that in the past I also have had to install some of the big 1.XX patches through the methods already provided with success.

INIne_IBreaker's Avatar


INIne_IBreaker
02.12.2013 , 03:52 PM | #15
UPDATE

So I was looking at my posted log and noticed this line right here:

2013-02-12 12:02:34 INFO ManifestState=Patch: assets_swtor_main, current=100/upcoming=-1/required=101

Looking at this line and viewing my swtor folder I saw folder called assets_swtor_main_100to101 but my launcher is hanging at "Installing 102 at 0%" and thought to myself this must be the file that is causing my installation to hang. So I deleted it and ran FixLauncher for good measure and then ran the regular launcher to see if it worked and patched 100% through!

So my guess is something is corrupted with the file dowloaded? Or rather looking at my log it might be that the launcher is not properly reading the assets folder?

Hopefully this should help someone with the same issue!

To put it step by step:
Delete the folder assets_swtor_main_100to101
Run fixlauncher
????
PROFIT?!?!?

Djakar's Avatar


Djakar
02.12.2013 , 05:11 PM | #16
Quote: Originally Posted by INIne_IBreaker View Post
UPDATE

So I was looking at my posted log and noticed this line right here:

2013-02-12 12:02:34 INFO ManifestState=Patch: assets_swtor_main, current=100/upcoming=-1/required=101

Looking at this line and viewing my swtor folder I saw folder called assets_swtor_main_100to101 but my launcher is hanging at "Installing 102 at 0%" and thought to myself this must be the file that is causing my installation to hang. So I deleted it and ran FixLauncher for good measure and then ran the regular launcher to see if it worked and patched 100% through!

So my guess is something is corrupted with the file dowloaded? Or rather looking at my log it might be that the launcher is not properly reading the assets folder?

Hopefully this should help someone with the same issue!

To put it step by step:
Delete the folder assets_swtor_main_100to101
Run fixlauncher
????
PROFIT?!?!?
I have the exact same issue. I have done the steps listed above, as well as removing retailclient.swtor.version, running a fresh copy of the setup file and this issue persists.

Here is my launcher log file
Spoiler


This is the first time I have ever had a problem updating the game and have been playing since early access.

EDIT: Found solution here: http://www.swtor.com/community/showt...38#post5847938

Quote: Originally Posted by aMonster View Post
Update: After reading a few posts from other people who have had the same problem now or in the past, I discovered that the problem lay with SWTOR Unleashed. After booting up SWTOR:U and starting the in Retail mode, the patch installation completed, and I could play the game, both with and without Unleashed.
I had forgotten that I had used Unleashed recently and after doing this, I was able to update without issue and could also play with and without using Unleashed.

Hopefully this will help those whom had the same scenario as I.