Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Reverse engineering gone?

STAR WARS: The Old Republic > English > Crew Skills
Reverse engineering gone?

lyyr's Avatar


lyyr
12.17.2011 , 01:31 AM | #1
I'm missing the button as of today, anyone else?

JHarkrider's Avatar


JHarkrider
12.17.2011 , 01:32 AM | #2
It was there for me earlier.

I've been in a queue for the last couple hours, though, so it may have snuck off.
.

ckoneful's Avatar


ckoneful
12.17.2011 , 01:32 AM | #3
I've still got the button on my inventory.

Artruyas's Avatar


Artruyas
12.17.2011 , 01:34 AM | #4
Quote: Originally Posted by lyyr View Post
I'm missing the button as of today, anyone else?
It's for me. Reason is I can't even get into the server I already spent so much time on ):

lyyr's Avatar


lyyr
12.17.2011 , 01:36 AM | #5
Quote: Originally Posted by Artruyas View Post
It's for me. Reason is I can't even get into the server I already spent so much time on ):
hehe

Anyways, I've tried everything.

You don't have to open some other tab at the same time or something?
Do you have to be in a specific place to do the reverse engineering?

It worked fine yesterday...

JHarkrider's Avatar


JHarkrider
12.17.2011 , 01:38 AM | #6
Quote: Originally Posted by lyyr View Post
hehe

Anyways, I've tried everything.

You don't have to open some other tab at the same time or something?
Do you have to be in a specific place to do the reverse engineering?

It worked fine yesterday...
Try reloading your UI.

In beta, you had to press Ctrl+Z twice.

If that doesn't work, try relogging (without exiting the game, don't wanna get stuck in queue).
.

lyyr's Avatar


lyyr
12.17.2011 , 01:42 AM | #7
Quote: Originally Posted by JHarkrider View Post
Try reloading your UI.

In beta, you had to press Ctrl+Z twice.

If that doesn't work, try relogging (without exiting the game, don't wanna get stuck in queue).
Thanks

Sadly none of this worked,
I sent a bug report.

Kayous's Avatar


Kayous
12.17.2011 , 01:44 AM | #8
It's a bug.... Instead up using the button at the top.... Just hit "I" to open inventory and it should show up

Eliandal's Avatar


Eliandal
12.17.2011 , 01:44 AM | #9
Quote: Originally Posted by lyyr View Post
Thanks

Sadly none of this worked,
I sent a bug report.
Try opening up your 'locker' without having anything else opened up. I've had it disappear a few times and that seemed to work for me.

lyyr's Avatar


lyyr
12.17.2011 , 01:46 AM | #10
Ah that worked!
Thanks for all replies