Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Electro Staff - Bugged ?

STAR WARS: The Old Republic > English > Classes
Electro Staff - Bugged ?

Nasagi's Avatar


Nasagi
01.08.2012 , 10:57 AM | #11
I believe it is actually bugged and just needs to be looked at, but the problem is getting it looked at probably

Slurmez's Avatar


Slurmez
01.08.2012 , 11:01 AM | #12
Quote: Originally Posted by Nasagi View Post
I believe it is actually bugged and just needs to be looked at, but the problem is getting it looked at probably
yes it needs a response one way or another

Nasagi's Avatar


Nasagi
01.09.2012 , 07:34 PM | #13
I tried to put in a ticket in game, but it keeps saying I don't have one in as well, perhaps if enough of us mention it we can get it brought to someone's attention and get an answer?

Audigy's Avatar


Audigy
01.14.2012 , 06:46 PM | #14
Still not fixed. Come on Bioware.

Tenacity's Avatar


Tenacity
01.14.2012 , 08:37 PM | #15
On a semi-related note, I'd really like to see sages and sorcerors able to equip electrostaffs. They arent a melee class, and they dont use melee attacks very often (only as a last resort), but it'd look a lot cooler than a dinky little single saber while you're shooting lightning all over the place =P
THE LYNX LEGACY THE HARBINGER
Lynx --- Bastet --- Pakhet --- Leonen --- Maihos
Shock and Jawa Full Metal Jawa

Astanen's Avatar


Astanen
01.16.2012 , 08:26 AM | #16
Could we get a dev answer this? Is this "working as intended" or is there going to be a fix for it?

Audigy's Avatar


Audigy
01.16.2012 , 08:15 PM | #17
Bump - BioWare please acknowledge that u are working on this

Majokir's Avatar


Majokir
01.17.2012 , 03:17 AM | #18
bumpPPP

Tristik's Avatar


Tristik
01.17.2012 , 08:29 AM | #19
~~
I was looking forward to equipping an Electro Staff I had bought off the GTN until I noticed it made some of my moves unusable. Hope it get's patched in soon as it will provide some much needed aesthetic value.
~~

Nasagi's Avatar


Nasagi
01.19.2012 , 12:30 PM | #20
I'm kind of worried about the lack of a response we're getting as far as whether it's working as intended or just bugged. I do understand it's not priority number one on the system, but it'd be nice to at least get SOME form of an answer