Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Can't get into the game...

First BioWare Post First BioWare Post

Ipooprainbows's Avatar


Ipooprainbows
04.22.2014 , 05:47 AM | #1
I've tried a few times this morning to get into the game, and for some reason I'm just stuck on that page with the Starfighter art before being able to select my character.

I've tried restarting the client and even running the program as an Admin, but nothing seems to work.

Anyone suffered with this before or would know how to fix it?

fudgielumpkins's Avatar


fudgielumpkins
04.22.2014 , 05:48 AM | #2
I'm having the same problem.

AggiePunbot's Avatar


AggiePunbot
04.22.2014 , 05:49 AM | #3
Same here.

AIRCONGO's Avatar


AIRCONGO
04.22.2014 , 05:49 AM | #4
Quote: Originally Posted by Ipooprainbows View Post
I've tried a few times this morning to get into the game, and for some reason I'm just stuck on that page with the Starfighter art before being able to select my character.

I've tried restarting the client and even running the program as an Admin, but nothing seems to work.

Anyone suffered with this before or would know how to fix it?
This, same issue. Constant loading screen. Restarted, run as admin, done any updates required and still nothing.
<MotherLovers>
GÓllows / Swolldaddy
<Wrath of Xedrix>
Gall÷ws / Swollows / Droptek

Chelkus's Avatar


Chelkus
04.22.2014 , 05:52 AM | #5
Having the same problem

Ipooprainbows's Avatar


Ipooprainbows
04.22.2014 , 05:53 AM | #6
I'm trying to get into the Red Eclipse, is it just that server or...?

Mirvedon's Avatar


Mirvedon
04.22.2014 , 05:53 AM | #7
Same problem.

Wicked_Witch's Avatar


Wicked_Witch
04.22.2014 , 05:53 AM | #8
Exact same problem, tried restarting router, flushing dns, using a different adapter. Yet the game doesn't get passed the initial loading screen.

honkymonkey's Avatar


honkymonkey
04.22.2014 , 05:53 AM | #9
Same problem.

Evokid's Avatar


Evokid
04.22.2014 , 05:53 AM | #10
Yup! Me too! and I'm in Aus, so it's not a node down...