Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

C7 Error

First BioWare Post First BioWare Post

rwfreeman's Avatar


rwfreeman
03.04.2013 , 08:50 PM | #1
Hi,

When I try to launch the game, I receive a C7 error. I'm running the game on Windows 7 in BootCamp on a Mac. It looks like I have the PlatformInfo.dll file in the correct location. Could you take a look at my DxDiag info? Thanks for your help.
Spoiler

Added Spoiler tags - CS Forum team.

Beruthien's Avatar


Beruthien
03.04.2013 , 09:00 PM | #2 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Greetings rwfreeman,

Running Star Wars: The Old Republic on Boot Camp is not officially supported. You should be able to find some assistance and helpful tips from other users in this thread.

Please don't hesitate to come back to us if you have any further questions.

Thank you!
Beruthien| BioWare Customer Service Forum Support

Stoicraven's Avatar


Stoicraven
03.04.2013 , 11:13 PM | #3
I'm having the same problem and i'm running a windows 7 system...........

stars_fan's Avatar


stars_fan
03.04.2013 , 11:54 PM | #4
It appears you do not have a video card driver installed. Windows is using the standard vga adapter right now.

Have you tried running the Apple software update program?

If not I believe you have a ATI graphics card so you can go to the website for drivers. ATI has an auto detect and install app you can download if needed.

stars_fan's Avatar


stars_fan
03.04.2013 , 11:56 PM | #5
Quote: Originally Posted by Stoicraven View Post
I'm having the same problem and i'm running a windows 7 system...........
Post a dxdiag

Beesodd's Avatar


Beesodd
03.05.2013 , 02:52 AM | #6 This is the last staff post in this thread.  
Hi Stoicraven,

You can find out how to get a dxdiag here: http://www.swtor.com/support/helpcenter/1916

Most of the time, if the computer is capable of running the game, then it's an issue with display drivers.

Beesodd | BioWare Customer Service - Forum Support

Stoicraven's Avatar


Stoicraven
03.05.2013 , 08:42 PM | #7
Still having the same issue. I get into the character load screen and at approx 25% the game CTDs.

Spoiler

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
03.06.2013 , 01:14 AM | #8
If you have run the repair on the launcher after login (lower left cog)

Then try a clean boot http://support.microsoft.com/kb/331796 in case another program is conflicting.

Stoicraven's Avatar


Stoicraven
03.06.2013 , 05:36 PM | #9
eh just uninstalled and reinstalled the program

Stoicraven's Avatar


Stoicraven
03.06.2013 , 05:51 PM | #10
C7 error fixed am still crashing at 25% character load which is just bizzare beings i can play on the PTS with little to no trouble.