Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Connection issues?


Seehorse's Avatar


Seehorse
01.30.2013 , 01:30 PM | #1
Is anyone else having connection issues? I can start the game, log into a character and show good ping, then after a few minutes my ping goes red and I DC, then the game freezes up requiring a restart.

I don't think it's my internet as it's working perfectly for everything else with 50MB/s down, 11MB/s up consistent. I was having no problems last night or earlier today, this just cropped up about 30 minutes ago (around 2PM EST).

After 3 attempts in the last half hour all working (or not working, as the case may be) the same I'm going to try rebooting and seeing if it tracks a specific character. Unfortunately I don't have any chars on other servers to try that.

popsiclesyay's Avatar


popsiclesyay
01.30.2013 , 01:36 PM | #2
It just happened to me several times. It's very annoying. Looks like an issue across all servers. There is a thread about it in the CS forum asking for info.

DarthWeezal's Avatar


DarthWeezal
01.30.2013 , 02:01 PM | #3
I have been disconnected several times, once while trying to log into the game, the other times after a few minutes of being logged in. not sure if its all areas or what but i was on tattooine when this happened to me!

KreepingDoom's Avatar


KreepingDoom
01.30.2013 , 02:31 PM | #4
Same here. Log in and can move around for about 20 seconds then lag out DC

JabbarJr's Avatar


JabbarJr
01.30.2013 , 02:31 PM | #5
it is happening to a lot of people we just had 5 people DC at same time with same issues in the middle of our Ops

IBJammin's Avatar


IBJammin
01.30.2013 , 02:34 PM | #6
Happened to me a few times last night.

Was in the middle of a FP Tanking and suddenly I can move but no abilities are being triggered. Look down sure enough got the red X.

I've been rock solid all Winter until the last couple days.

Hate it for the other members when that happens.

BamaGaiJin's Avatar


BamaGaiJin
01.30.2013 , 02:55 PM | #7
I've been unable to stay connected for more than 30 seconds at a time for the past hour now. Two of the three guildmates running a flashpoint with me are having the same issue. The last guy was fine, watching us and laughing. Go figure.

KreepingDoom's Avatar


KreepingDoom
01.30.2013 , 03:02 PM | #8
Has anyone seen any type of official acknowledgement that this problem exists? other than us talking about it on here? lol
Seems to be getting worse for me.

KRoulette's Avatar


KRoulette
01.30.2013 , 03:13 PM | #9
Same problem here. Longest I've stayed connected today is 10 minutes.

Milly_'s Avatar


Milly_
01.30.2013 , 03:15 PM | #10
Call your ISPs, guys!!!

/Bioware

#workingasintended
Yoonii/Yooni