Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Problem whet update!

First BioWare Post First BioWare Post

Bronholz's Avatar


Bronholz
01.23.2013 , 03:23 PM | #21 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Thanks for the information.

Please can you also post up a copy of your most recent launcher logs within spoiler tags: [spoiler][/spoiler]

You can find your launcher logs at one of these default locations:
  • For 32 bit Operating Systems - C:\Program Files\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic\logs
  • For 64 bit Operating Systems - C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic\logs
Launcher logs look like this: “launcher_112610.txt

If the log is too large to fit, please post the bottom section as this is the most recent and most relevant.

Thanks.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

DuskyWaterfall's Avatar


DuskyWaterfall
01.23.2013 , 04:19 PM | #22
Patch log as requested

Spoiler

Bronholz's Avatar


Bronholz
01.23.2013 , 05:00 PM | #23 This is the last staff post in this thread.  
Hi DuskyWaterfall,

Thanks for the log.

Please can you try following the steps listed here for “An error occurred updating. Repair”?

Thanks for your patience.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

cypheXx's Avatar


cypheXx
01.23.2013 , 10:33 PM | #24
Quote: Originally Posted by Bronholz View Post
Hi DuskyWaterfall,

Thanks for the log.

Please can you try following the steps listed here for “An error occurred updating. Repair”?

Thanks for your patience.
Ther u got it

Spoiler

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
01.24.2013 , 01:42 AM | #25
Quote: Originally Posted by cypheXx View Post
Ther u got it

Spoiler
You are getting corruption, delete any patch folder and the retailclient_swtor.version file with the launcher not running

redownload this setup file www.swtor.com/download and select restore then run fixlauncher.exe
Lets see if that gets you out of the corruption occuring.

cypheXx's Avatar


cypheXx
01.24.2013 , 10:08 AM | #26
Quote: Originally Posted by OwenBrooks View Post
You are getting corruption, delete any patch folder and the retailclient_swtor.version file with the launcher not running

redownload this setup file www.swtor.com/download and select restore then run fixlauncher.exe
Lets see if that gets you out of the corruption occuring.
Oka goint to try it now

** Edit **

I cant find the retailclient_swtor.version ??? .

I only got this in my folder http://speedy.sh/hDqH6/SWTOR.JPG (When u open the link just press on the name ''SWTOR'' and u will get the pic)

cypheXx's Avatar


cypheXx
01.24.2013 , 10:41 AM | #27
Quote: Originally Posted by cypheXx View Post
Oka goint to try it now

** Edit **

I cant find the retailclient_swtor.version ??? .

I only got this in my folder http://speedy.sh/hDqH6/SWTOR.JPG (When u open the link just press on the name ''SWTOR'' and u will get the pic)
Some one ther can help?? :/

cypheXx's Avatar


cypheXx
01.24.2013 , 11:23 AM | #28
??????

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
01.24.2013 , 11:33 AM | #29
Mate typing this on my iPad via mobile lost power
You need to delete the patch folder and those assett_some number at the end folders but do not delete the assett folder itself
Hope that makes sense if not CS should clear up for you
3:30am for me off to bed good luck

cypheXx's Avatar


cypheXx
01.24.2013 , 11:40 AM | #30
Quote: Originally Posted by OwenBrooks View Post
Mate typing this on my iPad via mobile lost power
You need to delete the patch folder and those assett_some number at the end folders but do not delete the assett folder itself
Hope that makes sense if not CS should clear up for you
3:30am for me off to bed good luck
I have tryed that, that does not help :/,