Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer

Can't login

First BioWare Post First BioWare Post

dipstik's Avatar

12.24.2012 , 12:58 PM | #1
the bastion... or anywhere... launcher is messed up

Kirazy's Avatar

12.24.2012 , 01:00 PM | #2
Same. I got booted off, then logged back in, and was promptly booted off. Now cannot login.

skategod's Avatar

12.24.2012 , 01:01 PM | #3
I got booted also. Now says the log in server is unavailable.

GigglesXRevenge's Avatar

12.24.2012 , 01:01 PM | #4
its not the launcher. i can get on other servers, just not bastion.
Pinkie Pie

Garioc's Avatar

12.24.2012 , 01:01 PM | #5
Ugg - so much for having a day off to play

dipstik's Avatar

12.24.2012 , 01:01 PM | #6
seems were not the only ones with xmas eve off.

wake up server admins!

skategod's Avatar

12.24.2012 , 01:02 PM | #7
Quote: Originally Posted by GigglesXRevenge View Post
its not the launcher. i can get on other servers, just not bastion.
I'm on Harbiner and now I can't even get the log in to authenticate.

Cupelixx's Avatar

12.24.2012 , 01:02 PM | #8
Kicked from the game with the error "List of servers unavailable", then booted to the desktop. Now the launcher hangs with the login service being unavailable.

I hope at least your server team is not on vacation.
SWTOR's integrated UI is responsible for many players' framerate issues. Support player control and modification of SWTOR's user interface.

Monoth's Avatar

12.24.2012 , 01:02 PM | #9
Yep me and my guildies got booted from Bergeney Colony and we can't log back in
F2P is like driving on a long stretch of highway with toll booths every 1/2 mile

SickTag's Avatar

12.24.2012 , 01:02 PM | #10
I am getting terrible terrible connection problems, I keep getting booted and find I can be connected but then get booted after 3 to 4 minutes. The server population went from Heavy to Light then to Standard pretty fast as well. (Harbinger)