Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Still broken Bioware.


Morgalica's Avatar


Morgalica
11.27.2012 , 11:54 AM | #1
With 1.4 you guys introduced a major memory leak issue that seems to hit any 32 bit computer user quite badly.
I was in high hopes that this week it might have been addressed... But after 6 random crashes to desktop I've learned that no you guys have once again over looked it, or totally ignored it.

you have had MANY users submit bug reports and made a lenghty post on the customer support forums about this issue:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=550315

In fact the topic is sticky'ed!!!

Seriously Bioware what gives? Is anything being done about this?

I've been a sub since last December I've suffered through it all with all the rest of the player base, I've paid my dues and yet these types of problems still come up. Players have stopped using the test servers due to not being able to test with high level characters and due to things that are being reported not being fixed with the live patches.

Just a question, Do you guys even care anymore?

You give us craptastic patches filled with quite a few things not wanted or needed, but when problems, some of which are game breaking problems come up... you give us a new level 1 outfit....

I don't expect a response, nor do I really want the same old copy pasted answers that's given to ANY problem that arises. I just want a stable game that I can play, lord knows I've given you my hard EARNED cash, at least you can do is give me what I've paid for.

Go ahead forum trolls flame away.
The nine most terrifying words in the English language are, 'I'm from the government and I'm here to help.'
- Ronald Reagan
Peace is merely a farce put forth by those too weak to fight.

Urael's Avatar


Urael
11.27.2012 , 12:06 PM | #2
Quote: Originally Posted by Morgalica View Post
Just a question, Do you guys even care anymore?
I often wonder the same thing.

Vandicus's Avatar


Vandicus
11.27.2012 , 12:08 PM | #3
Quote: Originally Posted by Morgalica View Post

Just a question, Do you guys even care anymore?
Your answer is in your post. They created a stickied thread for the sole purpose of trying to identify the problem in question.
Darasuum kote ner vode!
Darasuum kote Mando'ade!

whyzerman's Avatar


whyzerman
11.27.2012 , 12:10 PM | #4
Quote: Originally Posted by Morgalica View Post
With 1.4 you guys introduced a major memory leak issue that seems to hit any 32 bit computer user quite badly.
I was in high hopes that this week it might have been addressed... But after 6 random crashes to desktop I've learned that no you guys have once again over looked it, or totally ignored it.

you have had MANY users submit bug reports and made a lenghty post on the customer support forums about this issue:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=550315

In fact the topic is sticky'ed!!!

Seriously Bioware what gives? Is anything being done about this?

I've been a sub since last December I've suffered through it all with all the rest of the player base, I've paid my dues and yet these types of problems still come up. Players have stopped using the test servers due to not being able to test with high level characters and due to things that are being reported not being fixed with the live patches.

Just a question, Do you guys even care anymore?

You give us craptastic patches filled with quite a few things not wanted or needed, but when problems, some of which are game breaking problems come up... you give us a new level 1 outfit....

I don't expect a response, nor do I really want the same old copy pasted answers that's given to ANY problem that arises. I just want a stable game that I can play, lord knows I've given you my hard EARNED cash, at least you can do is give me what I've paid for.

Go ahead forum trolls flame away.
Honestly I have nothing to add to the topic of your OP, but I did find this thread helpful in getting windows to run the game smoother until I upgraded my computer. Maybe this will help.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=7237

tzagheru's Avatar


tzagheru
11.27.2012 , 12:15 PM | #5
the game is broken since launch.

Anakis's Avatar


Anakis
11.27.2012 , 12:17 PM | #6
Quote: Originally Posted by Vandicus View Post
Your answer is in your post. They created a stickied thread for the sole purpose of trying to identify the problem in question.
Or, they created a stickied thread so they can say "please post in the stickied thread" and then they can sweep the customer's complaint post under the rug by locking it and letting it drift down into the black hole. Tidy and efficient.
--- The Harbinger ---
Esri, Vezpa, Kaycey

GalacticKegger's Avatar


GalacticKegger
11.27.2012 , 12:27 PM | #7
Quote: Originally Posted by Vandicus View Post
Your answer is in your post. They created a stickied thread for the sole purpose of trying to identify the problem in question.
Amazing how many expect Twitter-quick resolution without considering the complexity of the issue. I'm on an old pos Dell XPS720 WInTel XP SP3 system with 4G of RAM (1G dedicated to the OS - so 3G operating.) I've had TOR crash problems since I "upgraded" to NVidia's 306.23-desktop-winxp-32bit-english-whql.exe graphics driver. I tried downgrading to the previous 285.58-desktop-winxp-32bit-english-whql.exe driver but it didn't help.

Which probably means that game developers industry-wide made NVidia-recommended changes to their cache systems or something to conform to NVidia's new specs because I have issues playing even SC2 and LOTRO now that I didn't have before the driver upgrade. It's a moving target that is occasionally missed.

I built a killer WinTel rig for my wife and she never crashes. Though she is now experiencing undo lag issues with the new NVidia driver, and not just when she plays TOR either. Just wondering if AMD/ATI users are experiencing this same issue?
Peace out . . .

monkgryphon's Avatar


monkgryphon
11.27.2012 , 12:32 PM | #8
Quote: Originally Posted by GalacticKegger View Post
Amazing how many expect Twitter-quick resolution without considering the complexity of the issue. I'm on an old pos Dell XPS720 WInTel XP SP3 system with 4G of RAM (incl. 1G dedicated to the OS - so 3G operating.) I've had TOR crash problems since I "upgraded" to NVidia's 306.23-desktop-winxp-32bit-english-whql.exe graphics driver. I tried downgrading to the previous 285.58-desktop-winxp-32bit-english-whql.exe driver but it didn't help.

Which probably means that game developers industry-wide made NVidia-recommended changes to their cache systems to conform to NVidia's new stuff because I have isues playing even SC2 and LOTRO now that I didn't have before the driver upgrade.

I built a killer WinTel rig for my wife and she never crashes. Though she is now experiencing undo lag issues with the new NVidia driver, and not just when she plays TOR either. Just wondering if ATI users are experiencing this same issue?
I went through the same problems with 2 nVidia cards. I got fed up with it, because it seems to be issues stemming from Window 7 and nVidia drivers combined. The support forums for nVidia are a joke, because there are thousands of people with these issues, and they literally have no way of figuring out the issues. I bought myself a MSI AMD RADEON HD 6800, which I flashed to make it into a 6850. It was affordable, and powerful. I haven't experienced a single issue with this game since I installed it February; or any other game.

GalacticKegger's Avatar


GalacticKegger
11.27.2012 , 12:36 PM | #9
Quote: Originally Posted by monkgryphon View Post
I went through the same problems with 2 nVidia cards. I got fed up with it, because it seems to be issues stemming from Window 7 and nVidia drivers combined. The support forums for nVidia are a joke, because there are thousands of people with these issues, and they literally have no way of figuring out the issues. I bought myself a MSI AMD RADEON HD 6800, which I flashed to make it into a 6850. It was affordable, and powerful. I haven't experienced a single issue with this game since I installed it February; or any other game.
Outstanding. Thank you. I plan on building a rig for myself and this helps ... a lot. Might even price out some cards today. Wonder how much VRAM and bus BW I can get away with without clogging the PCIe plumbing?
Peace out . . .

Matty-Wan's Avatar


Matty-Wan
11.27.2012 , 12:38 PM | #10
Quote: Originally Posted by Morgalica View Post
With 1.4 you guys introduced a major memory leak issue that seems to hit any 32 bit computer user quite badly.
I was in high hopes that this week it might have been addressed... But after 6 random crashes to desktop I've learned that no you guys have once again over looked it, or totally ignored it.

you have had MANY users submit bug reports and made a lenghty post on the customer support forums about this issue:
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=550315

In fact the topic is sticky'ed!!!

Seriously Bioware what gives? Is anything being done about this?

I've been a sub since last December I've suffered through it all with all the rest of the player base, I've paid my dues and yet these types of problems still come up. Players have stopped using the test servers due to not being able to test with high level characters and due to things that are being reported not being fixed with the live patches.

Just a question, Do you guys even care anymore?

You give us craptastic patches filled with quite a few things not wanted or needed, but when problems, some of which are game breaking problems come up... you give us a new level 1 outfit....

I don't expect a response, nor do I really want the same old copy pasted answers that's given to ANY problem that arises. I just want a stable game that I can play, lord knows I've given you my hard EARNED cash, at least you can do is give me what I've paid for.

Go ahead forum trolls flame away.
Exactly my thoughts, thank you for posting.
Its Starwarsy and Iconic. RIP SWG