Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Any news on the disappearing/flashing issues for speeders?

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
Any news on the disappearing/flashing issues for speeders?

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
07.26.2013 , 02:10 AM | #11
see if this installs - http://support.amd.com/us/gpudownloa...w_win8-64.aspx but the asus driver may interfere.

Edit - see if it installs first

Edit - seems you also have an issue with a USB driver install , you may want to see what is causing that, sorry I cant see what it is just that it is occurring.

Edit - seems to be related to Razer Nager drivers

CKNORTH's Avatar


CKNORTH
07.26.2013 , 02:23 AM | #12
Ahh well the ATI drivers installed but yeah always had trouble with razor mouse, when I installed the new drivers it said there was warnings however it was all gibberish to me...
Pre-Order Knight of the Republic

Friend Referral Click This Link for Free Bundle Pack Plus other Perks!!!

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
07.26.2013 , 02:25 AM | #13
Quote: Originally Posted by CKNORTH View Post
Ahh well the ATI drivers installed but yeah always had trouble with razor mouse, when I installed the new drivers it said there was warnings however it was all gibberish to me...
Likely best is to uninstall the razer software and download the latest install and see if it sorts it out, but if it isn't giving you grief then maybe let sleeping dogs lay

If you reboot and run a new dxdiag you can check the video driver date is now 2013

CKNORTH's Avatar


CKNORTH
07.26.2013 , 02:30 AM | #14
Yup it says 2013 so ill give it a go see how it works out, thanks for all the help too
Pre-Order Knight of the Republic

Friend Referral Click This Link for Free Bundle Pack Plus other Perks!!!

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
07.26.2013 , 02:32 AM | #15
Welcome mate, hope that sorts the issue out for you, least you have newer drivers now

CKNORTH's Avatar


CKNORTH
07.26.2013 , 02:44 AM | #16
I'm wondering tho if the sound drivers need updating for the load stuttering to stop, but I have no clue how to update them with win8 ugh
Pre-Order Knight of the Republic

Friend Referral Click This Link for Free Bundle Pack Plus other Perks!!!

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
07.26.2013 , 02:49 AM | #17
Quote: Originally Posted by CKNORTH View Post
I'm wondering tho if the sound drivers need updating for the load stuttering to stop, but I have no clue how to update them with win8 ugh
I think that is actually a game bug but if you want to update the drivers

these http://www.realtek.com/downloads/dow...&GetDown=false should be them , you want the 2nd one down 64 bit Windows 8

CKNORTH's Avatar


CKNORTH
07.26.2013 , 02:55 AM | #18
Quote: Originally Posted by OwenBrooks View Post
I think that is actually a game bug but if you want to update the drivers

these http://www.realtek.com/downloads/dow...&GetDown=false should be them , you want the 2nd one down 64 bit Windows 8
Thanks a ton!
Pre-Order Knight of the Republic

Friend Referral Click This Link for Free Bundle Pack Plus other Perks!!!

OwenBrooks's Avatar


OwenBrooks
07.26.2013 , 03:21 AM | #19
There is an ASUS audio driver here if the realtek one is not happening - http://www.service.asus.com/#!downloads/c1wax just enter CM1435 and then select windows 8 64bit

There is also a bios update to fix USB compatibility so if you are confident in updating the bios that will likely sort out the razer nager issue as well. but if it isn't causing issues maybe leave alone

CKNORTH's Avatar


CKNORTH
07.26.2013 , 02:49 PM | #20
Just to give you an update even after all the drivers being updated the taxis on coruscant still flicker and disappear, so I'm guessing its a bug of some sort....
Pre-Order Knight of the Republic

Friend Referral Click This Link for Free Bundle Pack Plus other Perks!!!