Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Fix the mail!!

First BioWare Post First BioWare Post

BHunterBuffy's Avatar


BHunterBuffy
01.09.2012 , 10:51 PM | #351
No Offense, you are an idiots if you think for a second this is fixed and trust your credits and items to it.
Merc - Launch Day Participant

tormeanted's Avatar


tormeanted
01.09.2012 , 11:11 PM | #352
Quote: Originally Posted by BHunterBuffy View Post
No Offense, you are an idiots if you think for a second this is fixed and trust your credits and items to it.
An idiots?
May the force be with you.

Waster's Avatar


Waster
01.10.2012 , 03:55 PM | #353
Yup, just sent a newly-created alt some blue armour pieces and 18k in credits, and it's vanished.

I keep creating new characters because I feel burnt-out by this game, and this might be the thing that puts me over the edge.

Gragos's Avatar


Gragos
01.11.2012 , 01:58 AM | #354
This is just sad on every level. They really don't care about this issue. The also don't care if they lose any customers regarding it either with their giant wall of silence.
CEO of Shadow Security Solution

We aim to please.....and to kill.

TuanNguyen's Avatar


TuanNguyen
01.11.2012 , 02:17 AM | #355
Quote: Originally Posted by D5-T1 View Post
Hello Xcmiler, hello Gragos,

if this problem persists, please provide us with the following information:
  1. Server name
  2. Sender
  3. Name of intended recipient
  4. Exact spelling in mail of intended recipient (e.g. Capitalized first letter or used all lower-case?)
  5. Rough time/date mail was sent (for delay time)
  6. Small description of the kind of mail sent (item names, credits, text)

Thank you very much for your assistance.
Server name : Hyperspace Cannon
Sender : Yo'rath
Exact spelling in mail of intended recipient : @
Name of intended recipient : Zerato
Rough time/date mail was sent : around 4:00 AM 1/10
Small description of the kind of mail sent : credits - 2,300,000

TuanNguyen's Avatar


TuanNguyen
01.11.2012 , 10:50 AM | #356
*Bump*

Kryptikk's Avatar


Kryptikk
01.11.2012 , 03:26 PM | #357
Quote: Originally Posted by D5-T1 View Post
Hello Xcmiler, hello Gragos,

if this problem persists, please provide us with the following information:
  1. Server name
  2. Sender
  3. Name of intended recipient
  4. Exact spelling in mail of intended recipient (e.g. Capitalized first letter or used all lower-case?)
  5. Rough time/date mail was sent (for delay time)
  6. Small description of the kind of mail sent (item names, credits, text)

Thank you very much for your assistance.
Server name-Kellers Void
Sender- Aeagon
Name of intended recipient- Rhaegar
Exact spelling in mail of intended recipient- m
Rough time/date mail was sent- 1/11/2012, 1130ish a.m.
Small description of the kind of mail sent- 120800 credits.


I was just trying to transfer credits and now i got nothing. this needs fixed or we need an update like are we gonna get our stuff or is it just lost forever in the swtor void.

Robje's Avatar


Robje
01.11.2012 , 03:49 PM | #358
Didn't know there already was a topic about this, created a topic about this also some time ago.

Quote: Originally Posted by Robje View Post
I was wondering how many people still have issues with the in-game mail. On one of my characters I keep getting more and more bugs. It started from not receiving attachments from mail sent from alts to not receiving money/items from the GTN.

Mail sent error while opening a GTN mail. Never received my credits, mail vanished when I reopened the mailbox.
http://img195.imageshack.us/img195/1...2010812005.jpg

Here I received an expired item listing. I did receive my initial deposit, but I never got my item back?
http://img402.imageshack.us/img402/8...0810290559.jpg

Don't have any screenshots, cause I just don't do it anymore. But last time I send a mail from my alt to my main I did receive the mail, but no attachments?

Anyone else having issues with the ingame mail? Cause losing items and money due to bugs doesn't seem like a small issue to me....
Noticed some people in this thread talked about deleting a character and recreating it. Both my characters are the first characters with, not deleted and recreated.

Just thought i'd share my 2 cents.

Supeman's Avatar


Supeman
01.11.2012 , 04:22 PM | #359
I just had this issue. It's happened to me with three different mailings.

1. Ven Zallow
2. Rend
3. Saga
4. Saga
5. Mailed 4pm EST
6. Credits twice, first was 10,000, second 5,000, and two Might Stims

I did delete an alt with the name Saga, before creating this one and mailing items to it.

Thank you.

Apollonia's Avatar


Apollonia
01.11.2012 , 04:28 PM | #360
Quote: Originally Posted by D5-T1 View Post
Hello Xcmiler, hello Gragos,

if this problem persists, please provide us with the following information:
  1. Server name
  2. Sender
  3. Name of intended recipient
  4. Exact spelling in mail of intended recipient (e.g. Capitalized first letter or used all lower-case?)
  5. Rough time/date mail was sent (for delay time)
  6. Small description of the kind of mail sent (item names, credits, text)

Thank you very much for your assistance.
Server name : Lord Idelis
Sender Voloska
Name of intended recipient Voloska
Exact spelling in mail of intended recipient (e.g. Capitalized first letter or used all lower-case?) Voloska
Rough time/date mail was sent (for delay time) end of auction
Small description of the kind of mail sent (item names, credits, text)

What is happening is items and cash are dissapearing from the mail when being returned from the GTM. i have lost aprox 10k in items and fees. Its not a lot but it would at least go towards my 210k i need for speeder training 2

Can something be done by any chance in regards to this bug? I don' t have high hopes with all the other bugs being worked on, but I would like at least to have the cash back .