Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

BitRaider Or Bug? Resolving common issues with the streaming client

STAR WARS: The Old Republic > English > General Discussion > Bug Reports
BitRaider Or Bug? Resolving common issues with the streaming client
First BioWare Post First BioWare Post

TaitWatson's Avatar


TaitWatson
03.18.2014 , 01:32 PM | #1 This is the last staff post in this thread.  
Hi everyone!

We currently have two versions of patching for SWTOR: streaming and non-streaming. To identify if you have a streaming client, you will see a “ST” written in the bottom left corner, showing that the streaming technology is enabled.

We routinely get tickets and posts regarding “bugs” due to the streaming client, such as missing/delayed textures when loading into new areas or after a new patch. You may also receive a C5 error while patching the client – this usually means there has been an issue with the assets downloading and it needs to be restarted.

In order to resolve these issues, please do the following:
  • Close the Launcher and the game client (if it’s running).
  • Delete the .xfr files and the "config" folder from the “BitRaider” folder in your game install directory:
    • For 32bit operating systems - C:\Program Files\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic\BitRaider
    • For 64bit operating systems - C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic\BitRaider
  • Run the Launcher again
This will force the Launcher to do a full verification of all game files and will update/repair any of which are damaged or incomplete. After the verification is finished, the Play button will be enabled!

If you require further help, please contact Customer Support, or visit our Customer Service forums.

Thanks!

-tw
Tait "pariahloki" Watson | Community Production Coordinator
Follow us on Twitter @SWTOR | Like us on Facebook
[Contact Us] [Rules of Conduct] [F.A.Q.]