Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Game won't launch

MasterDruid's Avatar


MasterDruid
12.22.2011 , 07:23 PM | #1
So I was uber stoked to start playing...but after patching was complete, I hit play, and nothing happened. I've tried a total of 3 times, and nothing happened. No crash message, error report, or anything. Help??

Collosuss's Avatar


Collosuss
12.23.2011 , 06:04 AM | #2
since the 1.0.0f patch i try to launch my game and it goes to the loading screen for maybe 1 second then it crashes to desktop, no reason, no error, nothing.....

MasterDruid's Avatar


MasterDruid
12.25.2011 , 10:01 AM | #3
So it's not only me! I checked the log, and it said it launched the game successfully, yet there is no mention of the crash. I emailed tech support, asked me to link the log, and so far nothing. What are the specs on yours, just to compare with my current set-up.

Oehlbeck's Avatar


Oehlbeck
01.02.2012 , 08:19 AM | #4
Me to!

originalmate's Avatar


originalmate
01.02.2012 , 08:22 AM | #5
Same here

Jamesworth's Avatar


Jamesworth
01.02.2012 , 08:25 AM | #6
Same thing here. Except I can see the cursor, hear sounds, and click on things but I can't see any video.

pietoast's Avatar


pietoast
01.06.2012 , 12:27 PM | #7
same problem =\

Jauris's Avatar


Jauris
01.06.2012 , 12:30 PM | #8
Post your DxDiag in the thread, I'll give it a look.
Phenom II x4 955 BE @ 3.9 Ghz
8 GB Patriot Sector 5
120 GB Corsair Sandforce SSD
2x AMD 6950 2GB