Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Unable to join WZs: blatant bug in WZ queue button

STAR WARS: The Old Republic > English > General Discussion > Bug Reports
Unable to join WZs: blatant bug in WZ queue button
First BioWare Post First BioWare Post

Vaerah's Avatar


Vaerah
05.30.2013 , 09:40 AM | #1
As this screenshots shows, I am level 55 but the client believes I am below level 10, therefore the WZ queue button stays dimmed and even says I need to be level 10 blah blah.

AmberGreen's Avatar


AmberGreen
05.30.2013 , 09:45 AM | #2 This is the last staff post in this thread.  
Hi there,

We are investigating other reports of this nature as well. When you refresh the UI using CTRL+U twice, does it resolve itself for you? Can you provide any additional details?

Thanks for the report and for your patience while we look into this!
Amber Green | Live Services Specialist
Follow us on Twitter @SWTOR | Like us on Facebook
[Contact Us] [Rules of Conduct] [F.A.Q.] [Dev Tracker]

Thufir_Hawat's Avatar


Thufir_Hawat
05.30.2013 , 09:58 AM | #3
Had the same Ctrl-U twice fixed it

Famrir's Avatar


Famrir
05.30.2013 , 10:01 AM | #4
had the same problem, a quick relogg solved it

Scorpassailant's Avatar


Scorpassailant
05.30.2013 , 12:19 PM | #5
Had the same problem earlier, resetting UI worked. I was a bit worried for a second there lol

Givemedanger's Avatar


Givemedanger
05.30.2013 , 12:56 PM | #6
Same here. Same bug.

Ctrl+U resolves the problem for me.

Still it needs to get fixed.

Glower's Avatar


Glower
05.30.2013 , 03:05 PM | #7
Quote: Originally Posted by AmberGreen View Post
Hi there,

We are investigating other reports of this nature as well. When you refresh the UI using CTRL+U twice, does it resolve itself for you? Can you provide any additional details?

Thanks for the report and for your patience while we look into this!

Hit CTRL+U for warzone queue (one time per character)
Hit CTRL+U for OPS chat inside warzone (sometimes!)
Hit CTRL+U for GROUP chat after warzone (very often)

I think "That Escalated Quickly" meme is already here.

Please fix all these mini-bugs at once!
SWTOR goes F2P: http://i.imgur.com/1962X.jpg
A: "They’d love to do that at some point, but technically very challenging and unlikely to happen in the near future." (c)
PvP FAQ, A: "We have no plans at this time" (c)

Joesixxpack's Avatar


Joesixxpack
06.01.2013 , 10:29 AM | #8
Had this issue yesterday. UI reset didn't fix. Relog + file fix utility thing did.
SifuStoli Sage | Joesixxpack VG | BBQ'Ribs GS | Hot'Sawce Guard | Bluce'Ree Sent | Dark'nStormy Scrap
ilotSufiS Mara | BBQRibs Sin | BBQSammich PT | JadeFox Sorc | AngelEyes Merc | BBQSawce MM | Dark'n'Stormy Op
DEAD SERVER REFUGEE

Pistols's Avatar


Pistols
06.03.2013 , 11:51 AM | #9
Quote: Originally Posted by AmberGreen View Post
Hi there,

We are investigating other reports of this nature as well. When you refresh the UI using CTRL+U twice, does it resolve itself for you? Can you provide any additional details?

Thanks for the report and for your patience while we look into this!
Yes, resetting the UI indeed fixes the issue, but only temporarily. I've fixed it while on my ship, but zoned onto the Fleet and had broke again. Also, when switching characters, the problem can come about.

Can you respond with any information in regards to your investigations?

Kattla's Avatar


Kattla
06.04.2013 , 08:19 AM | #10
I have this bug all the time when i play on the progenitor.
But getting fed up with having to ctrl-u before every time i want to queue, i switched to my
toon on the red eclipse server, and there everything worked as it should. Going back to the
progenitor, and the problem is there again.
The Sniperwolf legacy.
Q-t , Seolfor and Karmøy @ The Progenitor.
Kattl @ The Red Eclipse.
Purrbo - TOFN