Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Insanse server lag ping jumps?

STAR WARS: The Old Republic > English > General Discussion
Insanse server lag ping jumps?
First BioWare Post First BioWare Post

Neglience's Avatar


Neglience
04.15.2013 , 10:20 AM | #21
Quote: Originally Posted by AmberGreen View Post
As an update, there was an ISP traffic shift that caused a temporary performance hiccup. This is now all cleared up. Thanks for your understanding!
No, nothing is cleared up. it still lags insane.
FREE character transfer and 7 FREE days of subscription and some of other useful stuff by clicking my referral link
I am also getting something out of it so THANKS! =)

Athan-Won's Avatar


Athan-Won
04.15.2013 , 10:22 AM | #22
Quote: Originally Posted by AmberGreen View Post
As an update, there was an ISP traffic shift that caused a temporary performance hiccup. This is now all cleared up. Thanks for your understanding!
No it's not cleared up, logged out. Game is unplayable.

Ziso's Avatar


Ziso
04.15.2013 , 10:23 AM | #23
Was really bad last night.
Mails taking forever to load, lag all over, chat laggy with some unable to see chat, even had "your not in a guild" message when I was but 15 minutes later I was back in the guild. Ship took off without me and left me and the door in the hanger bay which I did laugh at mind you.
Some players even had 20 minute rollbacks

AMightyKnight's Avatar


AMightyKnight
04.15.2013 , 10:23 AM | #24
Insane lags on T3M4 with up to 100000ms and pretty bad connection overall.
Kinda sucks, evening raids will be starting soon in Europe.

deeveejay's Avatar


deeveejay
04.15.2013 , 10:23 AM | #25
same here, lag all the time, we exited flashpoint, cuz it was completely unplayable, then i fly to Belsavis for some softcore PVE and it was unplayable too...

server is The Progenitor.

vingmotor's Avatar


vingmotor
04.15.2013 , 10:25 AM | #26
yea proginitor. sweden here bredbandsbolaget.
go from 51 ms to 20k ms in 10 seconds.
cant play at all.

Sorei's Avatar


Sorei
04.15.2013 , 10:25 AM | #27
Still lagging on Jar'Kai Sword as well

barkinsagin's Avatar


barkinsagin
04.15.2013 , 10:27 AM | #28
400000ms? are u kidding me?

AmberGreen's Avatar


AmberGreen
04.15.2013 , 10:28 AM | #29 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Thanks for posting, and we're sorry to see that some of you are still seeing problems. We're checking on it now, and I'll keep you updated.
Amber Green | Live Services Specialist
Follow us on Twitter @SWTOR | Like us on Facebook
[Contact Us] [Rules of Conduct] [F.A.Q.] [Dev Tracker]

kmufc's Avatar


kmufc
04.15.2013 , 10:29 AM | #30
Its not fixed i have a ms of over 5000 at times, insane lag

How long before you admit BW, your servers cant handle the load at present, we have been here so many times before, and its getting worse