Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Can't Login or stay connected!!

 
First BioWare Post First BioWare Post

Athelf's Avatar


Athelf
03.28.2013 , 05:46 PM | #11
I hope they fix this annoying thing as soon as possible. I tried to call the customer support by phone that didn't work either. It's very annoying and frustrating as a subscriber! My last hope was opening a ticket. It took me a few tries to open one. I kept getting disconnected while typing the ticket! I hope someone sees this and fixes this super annoying lag issue real soon.

Mogic's Avatar


Mogic
03.28.2013 , 05:57 PM | #12
I don't know if this will be the problem or help anyone but there was a very large DDoS attack that caused a lot of slowdowns and internet outages today

http://www.internettrafficreport.com/namerica.htm
http://www.internettrafficreport.com/europe.htm

https://isc.sans.edu/

Vesahgo's Avatar


Vesahgo
03.28.2013 , 06:00 PM | #13
tracert

Code:
Tracing route to 159.153.92.28 over a maximum of 30 hops

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.2.1
  2     7 ms     9 ms     7 ms  loop0.10w.ba04.chtw.pe.aliant.net [142.166.182.58]
  3     7 ms     6 ms     6 ms  irb-82.dr02.chtw.pe.aliant.net [142.166.182.114]
  4    10 ms    11 ms    13 ms  xe-0-2-0.cr02.drmo.ns.aliant.net [142.166.185.97]
  5     *       11 ms    12 ms  BE3.cr01.drmo.ns.aliant.net [142.166.185.121]
  6    10 ms    11 ms    11 ms  BE6.cr02.hlfx.ns.aliant.net [142.166.185.73]
  7    24 ms    24 ms    24 ms  be5.bx01.nycm.ny.aliant.net [207.231.227.90]
  8    24 ms    24 ms    24 ms  xe-0-1-0.nyc30.ip4.tinet.net [216.221.156.13]
  9     *        *       46 ms  xe-5-1-0.chi11.ip4.tinet.net [141.136.107.121]
 10    49 ms    47 ms    47 ms  TenGigE0-3-1-0.GW2.CHI13.ALTER.NET [152.179.92.5]
 11    46 ms    46 ms    46 ms  0.xe-3-0-1.XL4.CHI13.ALTER.NET [152.63.66.109]
 12    54 ms    53 ms    54 ms  0.so-5-0-3.XT2.DCA5.ALTER.NET [152.63.42.189]
 13    58 ms    55 ms    56 ms  TenGigE0-5-4-0.GW5.DCA5.ALTER.NET [152.63.4.121]
 14    56 ms    56 ms    57 ms  dft-gw.customer.alter.net [152.179.164.162]
 15    55 ms    55 ms    56 ms  159.153.92.28

Trace complete.

Squadron 11.11.11 - *Never Forget*

BethB's Avatar


BethB
03.28.2013 , 06:01 PM | #14
Tracer Route attached

Spoiler
<<Emmabeth ~ 55 Op Healer ~ Afterlife ~ The Shadowlands>>

MartiLav's Avatar


MartiLav
03.28.2013 , 06:03 PM | #15
I have the same thing as many people today.
So here is my pathping information that was requested



Spoiler


I hope this will soon be over. I hate only being able to play a few seconds before getting logged out of my server.

BethB's Avatar


BethB
03.28.2013 , 06:04 PM | #16
Anyone else having this issue from the east coast of Canada?
<<Emmabeth ~ 55 Op Healer ~ Afterlife ~ The Shadowlands>>

Vesahgo's Avatar


Vesahgo
03.28.2013 , 06:06 PM | #17
Yeah I'm noticing that too.. problem lies somewhere in nova scotia. I'm on PEI

Squadron 11.11.11 - *Never Forget*

KillerKanuck's Avatar


KillerKanuck
03.28.2013 , 06:06 PM | #18
Quote: Originally Posted by BethB View Post
Anyone else having this issue from the east coast of Canada?
Yep - I'm in PEI and getting huge lag spikes kicking me out within 30 seconds or so of logging in

MartiLav's Avatar


MartiLav
03.28.2013 , 06:07 PM | #19
Quote: Originally Posted by BethB View Post
Anyone else having this issue from the east coast of Canada?
Yeah, Atlantic Canada here and can only be logged into the game for about 20 seconds...

BethB's Avatar


BethB
03.28.2013 , 06:08 PM | #20
Quote: Originally Posted by Vesahgo View Post
Yeah I'm noticing that too.. problem lies somewhere in nova scotia. I'm on PEI
New Brunswick here, not far from PEI bridge... Time to hit the Bell CS line =)
<<Emmabeth ~ 55 Op Healer ~ Afterlife ~ The Shadowlands>>