Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Balkanski mamojebci + Balkanski Jebaci Guild - Becuse Balkan makes difference! RP/PvE

STAR WARS: The Old Republic > English > Server Forums > The Progenitor > Guild Recruitment
Balkanski mamojebci + Balkanski Jebaci Guild - Becuse Balkan makes difference! RP/PvE

Picopjevac's Avatar


Picopjevac
03.06.2013 , 10:13 AM | #1
Na početku, pozdrav svim potencijalnim mamojebcima iliti mamojebkama koji će potrošiti koji klik i minutu za pogled za ovaj gild.
Naime, ideja ovog udruženja je okupiti što više balkanaca na jednom mjestu te tako i primamo samo ljude s tog područja i ljude koji mogu razumjeti ovo sto Vam pišem..

Ovaj novi gild na tržištu je već stekao zanimljivu popularnost(koja može biti da je zbog imena, no svejedno bilda ego ), no dodatnog marketinga ne škodi.

Potpuno smo orijentirani na RP/PvE no u budućnosti sve je moguće za dogovoriti. Gildom vlada potpuna i cjelodnevna tematika poput laganog podjebavanja članova, komentiranja svih zanimljivih situacija unutar igre i van nje, zatim tko može više popit' i pojest' pa i zagalamiti i slično.. Najbitnije pravilo je poštivanje balkanskog koda i pravila kao npr. overleveliranje pa vraćanje na mjesta malih levela da se može kurčiti, a ostatak će te vrlo brzo upiti ako se odlučite postati mamojebac..

Nismo kao veliki ostatak gildova koji će Vam pisati koga traže i koju klasu već kod nas može ući bilo tko da je spreman na zajebanciju i druženje uz pjesmu i vino..

Toliko za sada.. Za sve upite unutar igre javite se osobama: - picopjevac
- Troopervili

Pozdrav svima i čujemo se.. I držite se balkanskog načina rada..

I takodjer, ekipa je skupljena i na imperijal strani pod nazivom Balkanski Jebaci, a i za njega vrijedi sve gore navedeno samo sto ima više dark poena..

Za pristup javite se ovdje ili posaljite poruku/whisper u igri: - recesija
- silt
- Naili

Netko ce vam od nas troje dati dodatne upute..

Živili!

abrahamlex's Avatar


abrahamlex
12.16.2013 , 03:48 PM | #2
Jeste vi jos zivi?