Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer

Lag spikes and login service is now unavailable

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service (Read-Only)
Lag spikes and login service is now unavailable

OwenBrooks's Avatar

01.09.2013 , 02:49 AM | #21
Quote: Originally Posted by Theodisus View Post
There are definitely ISP issues going on today. I'd say it's time for BW to engage with and tell them to fix their equipment and/or routes. Not to mention the LDN-London hops. This latency started today at about 08:00 AM (GMT).
Yes that would cause latency issues for certain +70% packet loss ouch

Qvasar's Avatar

01.09.2013 , 03:02 AM | #22
The issues seems to be internal withing the Telehouse London Datacentre, on the Tata Communications routers.

The problem seems to be on router

pathping to The Red Eclipse originating from Lisbon, Portugal (Zon TV Cabo)

tracert to The Red Eclipse originating from Stratford, London, United Kingdom (Tata Communications L78)

AS6453 Public IPv4 and IPv6 Looking Glass (Tata Communications) -

Edcie's Avatar

01.09.2013 , 04:46 AM | #23
Got the same problem, started when I logged in this morning with short lagspikes, the ones that annoy you but don't really make the game unplayable. Gradually it got worse and now its at the point were I log into the game get to play about 30 seconds before the server just drops me out.

OwenBrooks's Avatar

01.09.2013 , 08:15 AM | #24
They are looking for additional pathpings in this thread if you want to submit one