Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

"there is currently noactive subscription on this account"

STAR WARS: The Old Republic > English > General Discussion
"there is currently noactive subscription on this account"
First BioWare Post First BioWare Post

Aclobat's Avatar


Aclobat
12.19.2011 , 10:08 PM | #1
i followed all the steps

Guyfromtexas's Avatar


Guyfromtexas
12.19.2011 , 10:09 PM | #2
Ditto

Aclobat's Avatar


Aclobat
12.19.2011 , 10:12 PM | #3
hopefully its fixed when the game launches

BaddieWarr's Avatar


BaddieWarr
12.19.2011 , 10:13 PM | #4
servers are down for 45 munits..

Guyfromtexas's Avatar


Guyfromtexas
12.19.2011 , 10:14 PM | #5
I bought early access, but never got the e-mail to get past what we both ran into.

Targuran's Avatar


Targuran
12.19.2011 , 10:16 PM | #6
retail subscription doesn't begin until official launch...approximately 45 min from now give or take.

Guyfromtexas's Avatar


Guyfromtexas
12.19.2011 , 10:21 PM | #7
Hear you on that, but I bought early access. I somehow, someway just know that I'm about to get screwed on on official launch despite setting everything up early.

I just can't wait to deal with the toll free number should things not work...

Targuran's Avatar


Targuran
12.19.2011 , 10:24 PM | #8
EA ended a few hours ago, retail doesn't start until midnight EST. In the middle is the "no man's land" of no active subscription.

Edit: scratch that. I just launched my client and I don't get that error. Server's aren't up, but it lets me get to a "blank" server select screen. Have you guys put in a payment method? If so..what kind? I've put in game card time rather than a CC so perhaps that's the difference?

Aclobat's Avatar


Aclobat
12.19.2011 , 10:28 PM | #9
Quote: Originally Posted by Targuran View Post
EA ended a few hours ago, retail doesn't start until midnight EST. In the middle is the "no man's land" of no active subscription.

Edit: scratch that. I just launched my client and I don't get that error. Server's aren't up, but it lets me get to a "blank" server select screen. Have you guys put in a payment method? If so..what kind? I've put in game card time rather than a CC so perhaps that's the difference?
I did my debit card like 12 hours ago (11 am est) only thing i didnt set up is the optional security key code thing

Targuran's Avatar


Targuran
12.19.2011 , 10:35 PM | #10
Yeah I'm guessing it's because the CC system (includes debit) has an additional backend hook, it's probably not going to be up until they bring up the servers...versus game card is just an internal thing so it's kinda perma-validated. Or something to that effect. Either way, if you've done all the steps and you got the check marks in the web site thing, you should be fine.