Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

1.4 Consolidated Bug/Issues List

STAR WARS: The Old Republic > English > General Discussion
1.4 Consolidated Bug/Issues List
First BioWare Post First BioWare Post

Urael's Avatar


Urael
10.11.2012 , 02:44 PM | #281
Quote: Originally Posted by Jacen_Starsolo View Post
Did the nVidia driver update yesterday help the stutter? It wasn't listed in the driver patch notes I saw but wonder if it helped any.
Not really from my perspective. I still can not play at the settings that I could prior to patch 1.4. I can play in shodows/shading (low/low) with out stutter. Prior to 1.4 I could play at high.

Muwarr's Avatar


Muwarr
10.11.2012 , 02:44 PM | #282
Quote: Originally Posted by Jacen_Starsolo View Post
Did the nVidia driver update yesterday help the stutter? It wasn't listed in the driver patch notes I saw but wonder if it helped any.
It didn't help me.

Roalmo's Avatar


Roalmo
10.11.2012 , 03:03 PM | #283
Quote: Originally Posted by Muwarr View Post
It didn't help me.
And here's a bonus... didn't hurt either.

Jacen_Starsolo's Avatar


Jacen_Starsolo
10.11.2012 , 03:25 PM | #284
I guess that's nice when a nVidia driver update helps the Pandas and Bioware does not takes a step backwards.

Actually that happened already here but it was a driver for the Charr that my lightsabers took a hit. And the Asura called Bioware "Bookah"

Urael's Avatar


Urael
10.11.2012 , 03:27 PM | #285
Quote: Originally Posted by Jacen_Starsolo View Post
I guess that's nice when a nVidia driver update helps the Pandas and Bioware does not takes a step backwards.

Actually that happened already here but it was a driver for the Charr that my lightsabers took a hit.
Agreed. When SWTOR started to bork up for me I went back to Pandas last week and had to upgrade to the latest driver for smooth game play.

funkiestj's Avatar


funkiestj
10.11.2012 , 05:50 PM | #286
Quote: Originally Posted by yoshua View Post
Not just bullets buddy. My marauder with yellow crystals has huge yellow stripes that shoot into the sky when attacking. yay for graphics bugs.


used to happen at launch, stopped when they fixed it, now it is back.

many people reporting it across multiple cards
This is not a serious issue for me (e.g. compared to disconnects and performance issues) but I see it also. i've seen it on fleet where the strip is coming off some graphic element and I can make it appear or disappear by moving around.

I have a gtx 560ti

BTW, my frame rate has been fine but I have a guild mate who had a great frame rate that went to hell with the recent update.

Mr. Hat says "BW support is the best"!
I am a bad player, so what?

Darbon's Avatar


Darbon
10.12.2012 , 06:49 AM | #287
I wonder if any of these bugs will be fixed in the next patch.

Stuttering (perceived low FPS).
Sound issues (Charged burst etc.)
Françoise - Gunslinger - The Red Eclipse

Devlonir's Avatar


Devlonir
10.12.2012 , 08:24 AM | #288
Since 1.4 I had an annoying little bug (my GF doesn't have it on her game) where whenever I want to change the color of a chat channel, I need to do it manually with the numbers because the 'color circle' does not respond to clicking in it. All it does is then move the popup window with the circle around instead of applying a different color.
"Cows go 'Moo', Dogs go 'Woof', MMO Players go 'The PVP is unbalanced!" - Yahthzee
"I'm starting to get the feeling that BW and their MMO are not the dysfunctional ones." - Rafaman

Vegabond's Avatar


Vegabond
10.12.2012 , 10:10 AM | #290
Quote: Originally Posted by Devlonir View Post
Since 1.4 I had an annoying little bug (my GF doesn't have it on her game) where whenever I want to change the color of a chat channel, I need to do it manually with the numbers because the 'color circle' does not respond to clicking in it. All it does is then move the popup window with the circle around instead of applying a different color.
Its not fixed on PTS either, I was messing with that earlier today