Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

I hit play and it just takes me to the frst page my toons do not come up

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
I hit play and it just takes me to the frst page my toons do not come up
First BioWare Post First BioWare Post

Bronholz's Avatar


Bronholz
07.01.2012 , 06:53 AM | #11 This is the last staff post in this thread.  
Hi Danpen thanks for this extra info.

Because the Repair was not successful and because of the nature of Error you are receiving, I'm afraid that the next step I'm going to suggest is a full uninstall and reinstall of the game.

To do this please go to your 'Control Panel', then 'Uninstall a Program' and then select the game and unisnstall. You can then reinstall a fresh copy.

Please could you do this for me and then come back and let us know if the issue persists.

Thanks.
Bronholz | BioWare Customer Service Forum Support

danpen's Avatar


danpen
07.01.2012 , 07:52 AM | #12
I have just phoned some one from your team and they are having a look at an email i sent them and they are going to ring me back on so that they are sorting it out over the phone thank you for your help oh but will still tell you what they say ok.
I am looking for people who need more help in the forums and i will be there to help you make it better ok.

danpen's Avatar


danpen
07.01.2012 , 12:08 PM | #13
I am reinstalling the game.
I am looking for people who need more help in the forums and i will be there to help you make it better ok.