Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

I hit play and it just takes me to the frst page my toons do not come up

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service (Read-Only)
I hit play and it just takes me to the frst page my toons do not come up
 
First BioWare Post First BioWare Post

danpen's Avatar


danpen
07.01.2012 , 02:43 AM | #1
Can you tell me why they do not come up thank you.,
I am looking for people who need more help in the forums and i will be there to help you make it better ok.

Bronholz's Avatar


Bronholz
07.01.2012 , 02:50 AM | #2 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Greetings danpen,

To assist you we require more detailed information of the issue.

Which 'page' is it bringing you to?
Do you get as far as the server selection screen, or is it not loading this far?
Does the game freeze at all?
Do you get any error messages?

Thanks for you patience.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

danpen's Avatar


danpen
07.01.2012 , 04:24 AM | #3
It is the one just before the toon page if you no what i mean and it says cruppted folder.
I am looking for people who need more help in the forums and i will be there to help you make it better ok.

Bronholz's Avatar


Bronholz
07.01.2012 , 04:29 AM | #4 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Thanks for coming back to me.

Please can you try running the Repair function from the launcher. To find this please login to the launcher and click on the cog icon.

Please do this for me and then come back to us with the results.

Thanks.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

danpen's Avatar


danpen
07.01.2012 , 04:31 AM | #5
Quote: Originally Posted by Bronholz View Post
Thanks for coming back to me.

Please can you try running the Repair function from the launcher. To find this please login to the launcher and click on the cog icon.

Please do this for me and then come back to us with the results.

Thanks.
What if this does not work will you be able to tell me thank you.
I am looking for people who need more help in the forums and i will be there to help you make it better ok.

Bronholz's Avatar


Bronholz
07.01.2012 , 04:40 AM | #6 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Quote: Originally Posted by danpen View Post
What if this does not work will you be able to tell me thank you.
If this does not work we can look at different avenues, but for the moment please run the Repair and then we can continue from there.

Thanks.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

danpen's Avatar


danpen
07.01.2012 , 04:41 AM | #7
Quote: Originally Posted by Bronholz View Post
If this does not work we can look at different avenues, but for the moment please run the Repair and then we can continue from there.

Thanks.
That is what i doing at the momnet ok mate.
I am looking for people who need more help in the forums and i will be there to help you make it better ok.

danpen's Avatar


danpen
07.01.2012 , 04:52 AM | #8
What you told me to do did not work can you tell me what i can do now or not.
I am looking for people who need more help in the forums and i will be there to help you make it better ok.

Bronholz's Avatar


Bronholz
07.01.2012 , 05:58 AM | #9 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Thanks for trying that for me Danpen.

To help us investigate this further could you please provide us with the most recent copy of your launcher logs. If they are too long please just post the bottom half as this is the most relevant.

Please post the Log within code tags or spoiler tags

You can find your launcher logs at one of these default locations:

- For 32 bit Operating Systems - C:\Program Files\EA\BioWare\Star Wars - The Old Republic\logs

or

- For 64 bit Operating Systems - C:\Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars - The Old Republic\logs

Launcher logs look like this: “launcher_112610.txt”

Thanks for your patience.
Bronholz | BioWare Customer Service – Forum Support

danpen's Avatar


danpen
07.01.2012 , 06:02 AM | #10
Quote: Originally Posted by Bronholz View Post
Thanks for trying that for me Danpen.

To help us investigate this further could you please provide us with the most recent copy of your launcher logs. If they are too long please just post the bottom half as this is the most relevant.

Please post the Log within code tags or spoiler tags

You can find your launcher logs at one of these default locations:

- For 32 bit Operating Systems - C:\Program Files\EA\BioWare\Star Wars - The Old Republic\logs

or

- For 64 bit Operating Systems - C:\Program Files (x86)\EA\BioWare\Star Wars - The Old Republic\logs

Launcher logs look like this: “launcher_112610.txt”

Thanks for your patience.
Quote:
2012-07-01 12:59:53 INFO SpecsHash=245258882.2615952978
2012-07-01 12:59:53 INFO Starting patcher patch
2012-07-01 12:59:54 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2012-07-01 12:59:54 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/patcher.patchmanifest (159.153.92.50 )
2012-07-01 12:59:54 INFO Manifest Loaded: patcher, current=57/upcoming=-1/required=57
2012-07-01 12:59:54 INFO ManifestState=GetManifest: patcher, current=-1/upcoming=-1/required=57
2012-07-01 12:59:54 INFO Manifest Loaded: patcher, current=57/upcoming=-1/required=57
2012-07-01 12:59:54 INFO ManifestState=Complete: patcher, current=57/upcoming=-1/required=57
2012-07-01 12:59:54 INFO Patch completed normally (patcher)
2012-07-01 12:59:54 INFO Patching end
2012-07-01 13:00:01 INFO User logs in.
2012-07-01 13:00:02 INFO Login failure #404 recorded
2012-07-01 13:00:05 INFO User logs in.
2012-07-01 13:00:05 INFO Login failure #404 recorded
2012-07-01 13:00:12 INFO User logs in.
2012-07-01 13:00:12 INFO Login failure #404 recorded
2012-07-01 13:00:21 INFO User logs in.
2012-07-01 13:00:22 INFO Auto patch is starting...
2012-07-01 13:00:22 INFO Starting patch of product retailclient_swtor
2012-07-01 13:00:22 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2012-07-01 13:00:22 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/reta....patchmanifest (159.153.92.50 )
2012-07-01 13:00:23 INFO Manifest Loaded: retailclient_swtor, current=52/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:23 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/movi....patchmanifest
2012-07-01 13:00:23 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=52/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:23 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2012-07-01 13:00:23 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/movi....patchmanifest (159.153.92.50 )
2012-07-01 13:00:23 INFO Manifest Loaded: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
2012-07-01 13:00:23 INFO ManifestState=Complete: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
2012-07-01 13:00:23 INFO This environment patches assets.
2012-07-01 13:00:23 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
2012-07-01 13:00:23 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=52/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:23 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2012-07-01 13:00:24 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest (159.153.92.50 )
2012-07-01 13:00:24 INFO Manifest Loaded: assets_swtor_main, current=67/upcoming=-1/required=67
2012-07-01 13:00:24 INFO ManifestState=Complete: assets_swtor_main, current=67/upcoming=-1/required=67
2012-07-01 13:00:24 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
2012-07-01 13:00:24 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=52/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:24 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2012-07-01 13:00:24 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest (159.153.92.50 )
2012-07-01 13:00:24 INFO Manifest Loaded: assets_swtor_en_us, current=69/upcoming=-1/required=69
2012-07-01 13:00:24 INFO ManifestState=Complete: assets_swtor_en_us, current=69/upcoming=-1/required=69
2012-07-01 13:00:24 INFO ManifestState=GetManifest: retailclient_swtor, current=-1/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:25 INFO Manifest Loaded: retailclient_swtor, current=52/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:25 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/movi....patchmanifest
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=52/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=GetManifest: movies_en_us, current=-1/upcoming=-1/required=2
2012-07-01 13:00:25 INFO Manifest Loaded: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=Complete: movies_en_us, current=2/upcoming=-1/required=2
2012-07-01 13:00:25 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=52/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=GetManifest: assets_swtor_main, current=-1/upcoming=-1/required=67
2012-07-01 13:00:25 INFO Manifest Loaded: assets_swtor_main, current=67/upcoming=-1/required=67
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=Complete: assets_swtor_main, current=67/upcoming=-1/required=67
2012-07-01 13:00:25 INFO Dependency Set: http://manifest.swtor.com/patch/asse....patchmanifest
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=Dependency: retailclient_swtor, current=52/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=GetManifest: assets_swtor_en_us, current=-1/upcoming=-1/required=69
2012-07-01 13:00:25 INFO Manifest Loaded: assets_swtor_en_us, current=69/upcoming=-1/required=69
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=Complete: assets_swtor_en_us, current=69/upcoming=-1/required=69
2012-07-01 13:00:25 INFO ManifestState=Complete: retailclient_swtor, current=52/upcoming=-1/required=52
2012-07-01 13:00:25 INFO Patch completed normally (retailclient_swtor)
2012-07-01 13:00:25 INFO Patching end

That is the logs you asked for ok.
I am looking for people who need more help in the forums and i will be there to help you make it better ok.