Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

"Was not able to launch the game"

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
"Was not able to launch the game"
First BioWare Post First BioWare Post

Beruthien's Avatar


Beruthien
06.06.2012 , 03:30 PM | #21 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Greetings orangefishboy,

Please post the logs in multiple posts if they are too long.

Thank you!
Beruthien| BioWare Customer Service Forum Support

orangefishboy's Avatar


orangefishboy
06.06.2012 , 03:33 PM | #22
Spoiler

Crawelc's Avatar


Crawelc
06.06.2012 , 03:35 PM | #23
Just adding this for a buddy who gets blank server select screen. He says if he lets it just sit he gets 4001 error. Hope that ads some info. Im sure you guys will sort it out. We sure would like to get some guild 8 mans tonight.
Imprimis <Fight><Redemption><Conquest><Super Bads><Murica Force><The Cream><RSU>
All Imprimis All the time.
GM of 3 dead guilds and counting.

orangefishboy's Avatar


orangefishboy
06.06.2012 , 03:36 PM | #24
Spoiler

orangefishboy's Avatar


orangefishboy
06.06.2012 , 03:37 PM | #25
Spoiler

orangefishboy's Avatar


orangefishboy
06.06.2012 , 03:38 PM | #26
Spoiler

orangefishboy's Avatar


orangefishboy
06.06.2012 , 03:40 PM | #27
Spoiler

orangefishboy's Avatar


orangefishboy
06.06.2012 , 03:41 PM | #28
Spoiler

orangefishboy's Avatar


orangefishboy
06.06.2012 , 03:43 PM | #29
Spoiler

orangefishboy's Avatar


orangefishboy
06.06.2012 , 03:44 PM | #30
Spoiler