Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

The login service is currently unavailable. Please visit our forums...

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service (Read-Only)
The login service is currently unavailable. Please visit our forums...
 
First BioWare Post First BioWare Post

Bronholz's Avatar


Bronholz
06.02.2012 , 11:52 AM | #51 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Greetings viperathouse, alsies & ducati_b

Have you tried the workarounds that have been suggested in this thread? http://www.swtor.com/community/showt...469018&page=12

Players have reported that running the FixLauncher application has alleviated the issue.

You can find it in this location:

C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\BioWare\Star Wars - The Old Republic

Players also reported that the following helped:
Quote: Originally Posted by Veluthurk View Post
Use the gear icon on the bottom left of the Launcher without being logged in.
Enable the PTS to "yes"
Change it back to "no"
Then save
If you have not already, please can you try these suggestions to see if they have an effect on the issue?

Thank you for your patience.
Bronholz | BioWare Customer Service Forum Support

alsies's Avatar


alsies
06.02.2012 , 12:01 PM | #52
i've tried every ways, even tried with origin. but no luck for me.

viperathouse's Avatar


viperathouse
06.02.2012 , 12:11 PM | #53
No same nothin change, still cannot login

viperathouse's Avatar


viperathouse
06.02.2012 , 12:13 PM | #54
Quote: Originally Posted by viperathouse View Post
No same nothin change, still cannot login
also try flushdns and no change

Bronholz's Avatar


Bronholz
06.02.2012 , 12:30 PM | #55 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Could you please check your time, date and time zone settings on your computer match those set to your account on www.swtor.com, this issue can be caused if these are out of sync.

Please can you check this, just so we can rule it out?

Thanks.
Bronholz | BioWare Customer Service Forum Support

viperathouse's Avatar


viperathouse
06.02.2012 , 02:18 PM | #56
Quote: Originally Posted by Bronholz View Post
Could you please check your time, date and time zone settings on your computer match those set to your account on www.swtor.com, this issue can be caused if these are out of sync.

Please can you check this, just so we can rule it out?

Thanks.
i try 6 hours and i cannot play 6 hour. Still i cant log in
My time zone is: UTC +02: 00 cant find my account UTC so i choose GMT + 02:00

madeofstars's Avatar


madeofstars
06.02.2012 , 02:27 PM | #57
I still cannot log in from around a few hours ago. I have tried to run the "FixLauncher.exe" and have closed and re opened the launcher at least 10 times before and after the repair.

Please see what I see. Screenshot:
http://i.imgur.com/u8EhT.png

madeofstars's Avatar


madeofstars
06.02.2012 , 02:30 PM | #58
Quote: Originally Posted by madeofstars View Post
I still cannot log in from around a few hours ago. I have tried to run the "FixLauncher.exe" and have closed and re opened the launcher at least 10 times before and after the repair.

Please see what I see. Screenshot:
http://i.imgur.com/u8EhT.png
I have also changed my time zone to eastern and closed the launcher and relaunched it and still show the same erorr, and showing "4:29PM" same as the server, I think this is an eastern server, Kellers Void.

madeofstars's Avatar


madeofstars
06.02.2012 , 02:55 PM | #59
Tracing route to launchpad.swtor.biowareonline.net [159.153.92.48]
over a maximum of 30 hops:

1 General failure.

Trace complete.


C:\Users\cwager>ping launchpad.swtor.com

Pinging launchpad.swtor.biowareonline.net [159.153.92.48] with 32 bytes of data:

General failure.
General failure.
General failure.

Ping statistics for 159.153.92.48:
Packets: Sent = 3, Received = 0, Lost = 3 (100% loss),

I have tried Flushing DNS a million times ipconfig /flushdns

What is the correct IP?
I'm on Charter Internet, Lousiana, USA.

Launcher log:
This is what I get over and over:
2012-06-02 13:36:31 INFO File info: launcher.exe size=2527520, created=12/8/2011 22:37:28, accessed=3/6/2012 19:59:0, written=3/6/2012 19:59:0
2012-06-02 13:36:31 INFO -----------------------------(300)-----------------------------
2012-06-02 13:36:32 INFO SpecsHash=3708884004.678854290
2012-06-02 13:36:33 ERROR Failed login server pping tests (-10013).
2012-06-02 13:36:33 ERROR Going Offline
2012-06-02 13:37:08 INFO User presses exit - Etrue,The login service is currently unavailable. Please visit our <a href="http://www.swtor.com/community/">forums</a> for the latest updates on the status of this service.) NEfalse,Network error. Check your internet connection)
2012-06-02 13:37:08 INFO Closed launcher

madeofstars's Avatar


madeofstars
06.02.2012 , 03:12 PM | #60
I just thought I'd say that I know how to fix the PINGING but your Software breaks my connection.

Start > Run > CMD
netsh int ip reset resetlog.txt
After this is finished, run
ipconfig /flushdns
RESTART

Then I could ping the launchpad.swtor.com.
Once I launch Launcher, it gives the same error.
I then try to ping launchpad.swtor.com and get the same error: General Error.