Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Loading issues YES another thread about it with a twist

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
Loading issues YES another thread about it with a twist

Aaronnar's Avatar


Aaronnar
12.17.2011 , 07:21 PM | #11
I'm also experiencing frequent never ending load screens.

Most of the time it will hold up for a few seconds at around 20% but then finish up without issues... But once in a while it will sit at 20% or 50% and never finish, even though the lower right load gear continues to spin.


I submitted a ticket in game about this issue and the graphics preferences not setting and I recieved a reply saying that they're aware of the issues.

Made me feel much better actually, knowing that it will be fixed

allentseng's Avatar


allentseng
12.17.2011 , 07:36 PM | #12
Glad to know i'm not the only one with the loading problem. It happens to me when the game tries to load Flashpoint: Esseles and Warzone: Voidstar.

ScottVicious's Avatar


ScottVicious
12.17.2011 , 08:00 PM | #13
Ya i have run out of ideas at this point I have tried pretty much the suggestion on the forums to exploring parts of my firewall and virus scan I never had to bother with in other mmos, just fresh out of ideas cant be anything on my side has to be them

brdmn's Avatar


brdmn
12.17.2011 , 08:07 PM | #14
I cant do any flashpoints either i lock up and it gets stuck (unstuck doesnt help) or loading screen get stuck at 50% and i might hear the sounds of the flash point i think but i cant do anything. If i restart i get stuck in a que to log on.
Spoiler

ScottVicious's Avatar


ScottVicious
12.18.2011 , 08:44 AM | #15
anyone recieve anything from bw about a fix

JJPatty's Avatar


JJPatty
12.18.2011 , 08:59 AM | #16
Are you all using the same model graphics card? or same version graphics drivers?
What are your machine specs?
"Do, or do not. There is no try."

ScottVicious's Avatar


ScottVicious
12.18.2011 , 09:05 AM | #17
windows 7 64 bit
Intel core2 duo CPU e8400 @3 GHz
8 Gig Ram
ATI Radeon HD 4850 (driver version 8.920.0.0)

I have been to ati's website to make sure my card was up to date
direct x is also up to date

I got into the first beta but after that I got tired of fighting with the patcher to patch the game

Bareilles's Avatar


Bareilles
12.18.2011 , 09:06 AM | #18
I ahve had this issue ( and something very similar) happen about 5 times now. Two times, I was trying to enter a warzone. I accepted the invite as soon as it popped. My loading screen went to 50% then stopped. It was huttball both times. I could hear the commentators talking, 1 team even scored once. Then i was booted for inactivity. (This is a separate issue, but when you get booted from a warzone, it ports you back to the imperial fleet no matter where you were.) Three times last night I was in a flashpoint. At the end of conversations, my screen would read 'waiting for other players' but my screen was basically locked. I could accept duels and take a beating of all things, but i could never see what was happening. Typing /stuck worked sometimes, porting me out of the flashpoint. However, it didnt always work and I was forced to alt-tab and close the program window and restart. Luckily, there was only about a 3 min queue. I might try that /stuck thing on the pvp issue if it happens again.
Deathstar Rockstar Ready, set, terrible!.

Breeds's Avatar


Breeds
12.18.2011 , 09:26 AM | #19
I have the same problem. Yesterday I logged off and when I tried logging back in a couple hours later, this problem started. No new programs installed, no updates, loading screen stuck at 50%. Once I left it up for almost 2 hours and it let me in, but the alt+z shows the hub.

ScottVicious's Avatar


ScottVicious
12.18.2011 , 09:29 AM | #20
tried that /stuck suggestion nothing just like when i killed myself wouldnt let me respawn, I guess i can see the ui but to actually use it is another story...........