Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Razer mouse isn't working in game.

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service (Read-Only)
Razer mouse isn't working in game.
 

Loreki's Avatar


Loreki
12.16.2011 , 06:59 PM | #1
Hello all,

I use a razer lachesis normally when playing games. It has 9 buttons total (the 3 normal ones plus 6 extra configurable gaming buttons) It works perfectly in everything but SWTOR.

The way I tend to use it is to configure the extra mouse buttons to single keyboard keys. (e.g. Mouse Button 4 = F12, Mouse Button 5 = F11 etc.). However when I set this up SW:TOR only recognises two of the 6 buttons.

I've tried various configurations and the result is the same: the top two buttons always work regardless of what I set them to do. None of the other 4 do.

Is this a systemic problem with SWTOR? Does anyone else use a razer mouse; what have your experiences been? Can this be fixed!?
The Luka Sene Community Guild List
Find a guild or add your guild today!
Late night raiding on Luka Sene
http://www.thunder-guild.net

Murlok's Avatar


Murlok
12.16.2011 , 07:00 PM | #2
My naga epic works fine.

Loreki's Avatar


Loreki
12.17.2011 , 04:21 AM | #3
I've also contacted razer about this, but they really don't seem to know.
The Luka Sene Community Guild List
Find a guild or add your guild today!
Late night raiding on Luka Sene
http://www.thunder-guild.net

Kittania's Avatar


Kittania
12.17.2011 , 04:23 AM | #4
i have the same mouse but i can use the buttons did u use the recommended drivers? and the lachsys profile programm ?
Everyday im smuggeling

XCreative's Avatar


XCreative
12.17.2011 , 04:24 AM | #5
I have the same problem with my diamondback :s
You are strong, child... But... I will break you!

LordButch's Avatar


LordButch
12.17.2011 , 04:35 AM | #6
Try to enable the buttons in the driver software, worked for me.

Loreki's Avatar


Loreki
12.17.2011 , 04:36 AM | #7
Quote: Originally Posted by Kittania View Post
i have the same mouse but i can use the buttons did u use the recommended drivers? and the lachsys profile programm ?
Yes, are you using the nwer 5600dpi model? I have the older one.
Also what OS and driver versions do you have?
The Luka Sene Community Guild List
Find a guild or add your guild today!
Late night raiding on Luka Sene
http://www.thunder-guild.net

Loreki's Avatar


Loreki
12.17.2011 , 04:37 AM | #8
Quote: Originally Posted by LordButch View Post
Try to enable the buttons in the driver software, worked for me.
I'm sorry, I don't understand what do you mean enable the buttons?
The Luka Sene Community Guild List
Find a guild or add your guild today!
Late night raiding on Luka Sene
http://www.thunder-guild.net

Eleu's Avatar


Eleu
12.17.2011 , 04:40 AM | #9
If you have mouse software like logitech setpoint, try running both the software and the game in admin mode. Worked for me with my 6 button mouse.

kenshinsars's Avatar


kenshinsars
12.17.2011 , 04:41 AM | #10
doesnt help but Naga working fine
The statistics on sanity are that one out of every four Americans is suffering from some form of mental illness. Think of your three best friends. If they're okay, then it's you.