Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Dalborra Down??

First BioWare Post First BioWare Post

Nybla's Avatar


Nybla
03.27.2012 , 01:15 AM | #1
So got up to 80000ms before being kicked, took 10mins to load the game back up and now Dalborra is "Standard" population but a 20mins queue to get back online? Did someone break the server??

Didy_Kush's Avatar


Didy_Kush
03.27.2012 , 01:15 AM | #2
yes i am getting this as well..

Aurojiin's Avatar


Aurojiin
03.27.2012 , 01:17 AM | #3
Likewise.

Armitan's Avatar


Armitan
03.27.2012 , 01:17 AM | #4
Same here

RPQC's Avatar


RPQC
03.27.2012 , 01:17 AM | #5
Same here!!

FearTheReapr's Avatar


FearTheReapr
03.27.2012 , 01:18 AM | #6
I'm seeing LIGHT population with <25:00 mins wait time.

Someone broke the internet.

and JUST as I decided to resurrect my Sorcerer from the ashes of abandonment, And use him again.

Not happy Jan!!

Phantastique's Avatar


Phantastique
03.27.2012 , 01:19 AM | #7
Same deal for me too
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

kaliomus's Avatar


kaliomus
03.27.2012 , 01:20 AM | #8
Australian's be pissed....
Zone = RED
Edition = Collectors

ShadeKFp's Avatar


ShadeKFp
03.27.2012 , 01:20 AM | #9
Yep, me too. Tried to get back in and I got as far as selecting my char. I tired getting into gav daragon and after a while it put my in a queue... even though there's not many people on...

benwazhere's Avatar


benwazhere
03.27.2012 , 01:20 AM | #10
my friend and myself are both having this problem right now iv been stuck at the loading screen looking at the blue loading bar that hasn't moved for bout 10 minutes