Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Game will not run

First BioWare Post First BioWare Post

Lofa's Avatar


Lofa
12.16.2011 , 04:48 PM | #31
Quote: Originally Posted by chilimon View Post
great i hav the digital download so i guess in s.o.l
I now have to wait in a massive queue to get on a server though so i havent made much progress
{||<>█)████████████████████████████████████)

Deadlyblight's Avatar


Deadlyblight
12.16.2011 , 04:54 PM | #32
Updated situation: I since tried to modify my client_defaults.ini files, and the game will run, though not in fullscreen... will try changing it to fullscreen in-game.

chilimon's Avatar


chilimon
12.16.2011 , 05:09 PM | #33
reinstalled the game now it works

evileeyore's Avatar


evileeyore
12.16.2011 , 06:36 PM | #34
I shall continue bumping these threads until this issue is resolved to my satisfaction.

evileeyore's Avatar


evileeyore
12.16.2011 , 06:58 PM | #35
I shall continue bumping these threads until this issue is resolved to my satisfaction.

evileeyore's Avatar


evileeyore
12.16.2011 , 07:10 PM | #36
I shall continue bumping these threads until this issue is resolved to my satisfaction.

evileeyore's Avatar


evileeyore
12.17.2011 , 01:27 AM | #37
Finally got SWTOR to load properly.

My trick:


I stopped trying, shut down my computer, went away for 2 hours, calmed down, restarted my computer.

SWTOR then loaded just fine and I just played for 4 hours, once again back to no problems.