Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Launcher won't let me log on

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
Launcher won't let me log on
First BioWare Post First BioWare Post

Patsilver's Avatar


Patsilver
03.15.2012 , 02:42 PM | #11
Resetting pw didn't work, it asked me a security question I answered it and it goes back to the launcher with that notice on top. I will try the repair now.

Patsilver's Avatar


Patsilver
03.15.2012 , 02:49 PM | #12
That didn't work either.

Beruthien's Avatar


Beruthien
03.15.2012 , 02:56 PM | #13 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Greeting Patsilver,

Could you please try flushing your DNS cache? To flush your DNS cache:
  • Open the Windows Start Menu
  • Type ‘cmd’ in the ‘Search programs and files’ field and press enter
  • Type ‘ipconfig /flushdns’ and press enter
If this does not resolve the issue could you please post your most recent Launcher log, so we could look into this further or you. (Please use the [SPOILER][/SPOILER] tags when posting your logs)

Hope this helps!
Beruthien| BioWare Customer Service – Forum Support

Patsilver's Avatar


Patsilver
03.15.2012 , 03:22 PM | #14
System won't let me paste here, says there are too many img. I do see a couple error 409 failed to authenticate mssgs.

Beruthien's Avatar


Beruthien
03.15.2012 , 03:24 PM | #15 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Greeting Patsilver,

Could you post the log in multiple posts?

Thanks!
Beruthien| BioWare Customer Service – Forum Support

Patsilver's Avatar


Patsilver
03.15.2012 , 03:29 PM | #16
Spoiler

Patsilver's Avatar


Patsilver
03.15.2012 , 03:33 PM | #17
Spoiler

Patsilver's Avatar


Patsilver
03.15.2012 , 03:34 PM | #18
Spoiler

Patsilver's Avatar


Patsilver
03.15.2012 , 03:35 PM | #19
Spoiler

Patsilver's Avatar


Patsilver
03.15.2012 , 03:35 PM | #20
Long enough? lol