Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

My game freezes every 2mins


rebium's Avatar


rebium
12.15.2011 , 03:44 PM | #1
Heya,

Just got home ready 2 play Swtor but when i lauched the game my game freezes ever y2 mins for like 30 seconds, haven't been able to get past the Server selection screen.

My Drivers are all updated and during the beta event i haven't encounterd a problem like this.

When i first tryd to chance my Resolution believe it or not it was at 1250x16000000 or somthing like that which i found verry strange, so i restarted it and it was all good but the freezes are still there.

Sorry for my english.

Thanks for any feedback

mobid's Avatar


mobid
12.15.2011 , 03:54 PM | #2
Im getting this too only on the server select screen.
Xenon
Radiant Knights

http://swtor.radiantknights.co.uk

rebium's Avatar


rebium
12.15.2011 , 03:59 PM | #3
Mobid, After the Server selection the freezes stopted?

masterstassallie's Avatar


masterstassallie
12.15.2011 , 04:02 PM | #4
at least u all get to play.... or try to play lol
Maury: "The DNA test results are in, Luke: sorry Darth. You are NOT the father"

Kozor's Avatar


Kozor
12.15.2011 , 04:08 PM | #5
I have the same issue. Also didn't have it in beta.

Checked in Task Manager and SWTOR processes indeed stop using CPU completely from time to time.

My cpu is AMD Phenom II x4 955 BE, wahts yours?

wodniloc's Avatar


wodniloc
12.15.2011 , 04:12 PM | #6
Same problem. Managed to get past the server select screen once, but it froze again while loading the character into the world & crashed. Haven't been able to get back in since due to the constant "not responding" every couple of min. It has even lost me my place in the queue due to freezing just before my place is free, then by the time it's working again it's disconnected me

Kozor's Avatar


Kozor
12.15.2011 , 04:18 PM | #7
Quote: Originally Posted by wodniloc View Post
Same problem. Managed to get past the server select screen once, but it froze again while loading the character into the world & crashed. Haven't been able to get back in since due to the constant "not responding" every couple of min. It has even lost me my place in the queue due to freezing just before my place is free, then by the time it's working again it's disconnected me
Yeah, I got Error 9000 this way after waiting for an hour or so.

Still didn't get past character creation.

mobid's Avatar


mobid
12.15.2011 , 04:22 PM | #8
Quote: Originally Posted by rebium View Post
Mobid, After the Server selection the freezes stopted?
Yeah i tried a server that i could get into straight away and had no probs making a character and playing the first bit of the world
Xenon
Radiant Knights

http://swtor.radiantknights.co.uk

Kozor's Avatar


Kozor
12.15.2011 , 04:27 PM | #9
I want to add I didn't have this problem with Beta.

-Omnus-'s Avatar


-Omnus-
12.15.2011 , 04:27 PM | #10
I got the same issue, although the game freezes for longer periods of time.

My computer is an iMac running Win7 (bootcamp): 2.5 Ghz i5 (quad core), 4gb ram, and an AMD Radeon HD 6750M. Shouldn't be a problem...

I installed it trough the downloader, not using my discs that arrived today.