Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

How I Fixed - [WEEKLY] Operations Bug

DkSharktooth's Avatar


DkSharktooth
01.29.2012 , 10:18 PM | #1
Basically I had this quest in my log for 3 weeks and completed it's requirements every week and never got credit. Alot of people say only group 1 (column one on the left of operation frames) gets credit for the quest.

I got mad because the issue was not fixed, so I just dropped both of the weekly normal and hard mode operation quests.

After dropping them, I picked them back up today, and my guild just ran through the operations today and got my quest completed for at least normal mode.



Summary: Drop weekly operation quests before raid, pick them up again, and go to raid.

Hope this fix works for everyone.
~Sharktooth

Avia's Avatar


Avia
01.29.2012 , 10:22 PM | #2
Umm.. you seem to be forgetting that at one point your quest was fresh. Random buggyness is random - I've gotten about 2/3 of them.

Regardless, it's one of the 1.1.1 fixes.

Foker's Avatar


Foker
01.30.2012 , 12:04 AM | #3
Ya this does not work, nor does "dont track the quest". It is just messed the f up. Since we starting doing OP's I have only gotten credit for one normal mode, and 1 HM.

Maybe it will be fixed one day

QiBao's Avatar


QiBao
01.30.2012 , 12:20 AM | #4
One group gets credit, and in my operations it is always, without exception, the group that tags the mob first. If you do EV and HH with the same group (as an 8 man), then it's easy to coordinate so everyone gets credit.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.