Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Warzones unplayable


pinchbottom's Avatar


pinchbottom
12.14.2011 , 09:51 PM | #1
Aside from memory leaks on taris, and elsewhere, that are discussed in other threads here, the game runs great for me. I get between 40 and 100fps (mostly right around 70fps) everywhere in game and have no problems

However, when I join warzones my fps drops to between 5-20. It's frustrating as all h3ll at best, and absolutely unplayable at worst, which unfortunately is most of the time.

It's not my PC! The rest of the game runs well, but just incase I'll post my PC specs:

AMD Phenom X4 @ 2.6
8gb RAM
nvidia 550Ti 2gb (latest drivers, I'm not at home right now, but I believe they're 256.8(?) I updated on dec 4th so...)

This was a problem for me in beta, and I know from those forums I wasn't the only one having it, but I really hope it get fixed soon as PvP is the main reason I'm playing the game.

Kaladorei's Avatar


Kaladorei
12.14.2011 , 09:53 PM | #2
maybe the games says your not good enough...

drksidejunkie's Avatar


drksidejunkie
12.14.2011 , 09:58 PM | #3
Hrm, thought the most recent driver version was 285.62

Svorn's Avatar


Svorn
12.14.2011 , 10:31 PM | #4
Quote: Originally Posted by drksidejunkie View Post
Hrm, thought the most recent driver version was 285.62
It is. That's what I have.

pinchbottom's Avatar


pinchbottom
12.14.2011 , 10:37 PM | #5
Quote: Originally Posted by drksidejunkie View Post
Hrm, thought the most recent driver version was 285.62
Yes that's it. Those are the drivers I have, just couldn't remember and, as I said, wasn't at home at the time.

Either way, the problem is with the warzones specifically, not my computer or drivers since everything else in the game runs at around 70fps most of the time. It's ONLY warzones that are unplayable.

Velixius's Avatar


Velixius
12.14.2011 , 11:59 PM | #6
Having exact same issue
Death is such a small impediment.
CE VIP

Fenderxx's Avatar


Fenderxx
12.15.2011 , 01:01 AM | #7
I am having a similar issue, my game plays great anytime i am outside, then as soon as i walk in a building or warzone, i have 2 seconds off lag, but as soon as you walk outside ... its fine.

pinchbottom's Avatar


pinchbottom
12.15.2011 , 01:54 AM | #8
bump!

Eronenris's Avatar


Eronenris
12.15.2011 , 02:00 AM | #9
same problem here, hope they fix it soon because it makes pvp not fun to play a lot of the time.

Arcanaiel's Avatar


Arcanaiel
12.15.2011 , 02:04 AM | #10
Issue actual especially in the Alderaan