Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Still choppy????

iceyheart's Avatar


iceyheart
12.14.2011 , 12:32 PM | #1
ok my highend computer had this problem during beta and bioware was not able to help so i tried a new beta for my asus GTX 570 x2 SLI for battlefield and it ran wonderful but now its fawked up again.....what kinda joke is this....

trashguy's Avatar


trashguy
12.14.2011 , 12:35 PM | #2
SLI give problems usually in most games and is typically pointless sin an MMO. try disabling SLI and most graphics problems occur from inconsistencies with video card manufacturers and drivers.

iceyheart's Avatar


iceyheart
12.14.2011 , 12:53 PM | #3
Quote: Originally Posted by trashguy View Post
SLI give problems usually in most games and is typically pointless sin an MMO. try disabling SLI and most graphics problems occur from inconsistencies with video card manufacturers and drivers.
well thx but you dont think i tried that already? lol

Airwren's Avatar


Airwren
12.14.2011 , 12:55 PM | #4
Quote: Originally Posted by iceyheart View Post
well thx but you dont think i tried that already? lol
It would be unwise to assume that you tried anything of the sort. He was just trying to be helpful.
Pork Me Coverins!!

iceyheart's Avatar


iceyheart
12.14.2011 , 01:34 PM | #5
Quote: Originally Posted by Airwren View Post
It would be unwise to assume that you tried anything of the sort. He was just trying to be helpful.
is not 1+1=2? im kinda looking for something more then the simple suggestions....