Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Error Code: 1003

First BioWare Post First BioWare Post

andypro's Avatar


andypro
12.13.2011 , 07:55 AM | #1
Hi, I've been unable to log in to the servers due to Error 1003. I was wondering if anyone else is getting this error, and if anyone has a way to fix it?

Thanks.

andypro's Avatar


andypro
12.13.2011 , 08:01 AM | #2
Bump.

Scorm's Avatar


Scorm
12.13.2011 , 08:04 AM | #3
Same error here.

andypro's Avatar


andypro
12.13.2011 , 08:07 AM | #4
Are you playing over a network that blocks ports? I have a feeling my University is blocking one of the ports SWTOR needs.

Zimm's Avatar


Zimm
12.13.2011 , 08:13 AM | #5
I've been getting this error for a couple hours now. I've been closing and reopening the launcher every 10-15 minutes or so to no avail, and also tried turning off the Windows Firewall. I'm playing from home, not at a university, and didn't have any trouble playing in previous betas.

andypro's Avatar


andypro
12.13.2011 , 08:43 AM | #6
Bump.

andypro's Avatar


andypro
12.13.2011 , 09:12 AM | #7
Bump, still getting it.

utookmyname's Avatar


utookmyname
12.13.2011 , 09:51 AM | #8
Me too, real frustrating

andypro's Avatar


andypro
12.13.2011 , 10:08 AM | #9
Bump to see if anyone's found a solution.

Akameriadoc's Avatar


Akameriadoc
12.13.2011 , 11:03 AM | #10
I have been having the same issue. I have restarted, repaired files, and about to attempt using the files on another computer.