Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

GSF bug

Matt_Comtois's Avatar


Matt_Comtois
01.14.2015 , 08:20 PM | #1
So for over a week now I haven't seen the engine reactant from my K-52 and only that ship. I changed it, put it stock and don't see it. I know it's not a big deal and it does not affect game play at all but it is kind of odd. Anyone else see this?

Danalon's Avatar


Danalon
01.14.2015 , 11:06 PM | #2
Do you mean thrusters? If so, that ship doesn't have any.

Archonitek's Avatar


Archonitek
01.15.2015 , 02:10 AM | #3
Or do you mean that you don't see the colour trails from your engine?
Eclipse Squadron - Cedwic/Eclipse-seven - Pilot - The Ebon Hawk
Nova Squadron - Zemelda - Lieutenant - The Ebon Hawk
Red Squadron - Teerayne - Senior Spaceman - The Harbinger

Verain's Avatar


Verain
01.15.2015 , 11:35 AM | #4
I thought I had confirmed this bug last night, but it turned out I had actually picked yellow-orange as an engine reactant. So, I still don't know.

I can change the cosmetic just fine in the GUI, but I couldn't get a queue pop this morning to test it.


To be clear: You are changing the engine trail (cosmetic -> select your engine component -> select something besides the default), and then it DOES change in the hangar GUI, but is back to normal in game?


Other interpretations:
1)- You can't see the new engine color choice on your K-52. Be sure the engine component is selected from the cosmetics tab.
2)- You don't see any engine trails in game at all. Run the repair tool.
3)- You don't see any engine trails on the K-52, but you do on other ships. Run the repair tool.
"The most despicable person on the GSF forum."

Matt_Comtois's Avatar


Matt_Comtois
01.18.2015 , 06:10 PM | #5
The engine trail colour I do not see. When I first bought the k-52 I equipped red engine reactant and red over red Paint it looked pretty cool. Shortly after the ion trail disappeared. I tried removing the ship from the list for a while and putting it back. I even uninstalled the game and installed it again. I know it's not a big deal but it's starting to irritate me. I submitted many tickets with no response.

Matt_Comtois's Avatar


Matt_Comtois
01.18.2015 , 06:12 PM | #6
I see the engine colour from all other ships and used to see it with the k-52 but it disappeared and the ship even feels different without it I cannot explain.

Matt_Comtois's Avatar


Matt_Comtois
01.18.2015 , 06:13 PM | #7
Quote: Originally Posted by Matt_Comtois View Post
The engine trail colour I do not see. When I first bought the k-52 I equipped red engine reactant and red over red Paint it looked pretty cool. Shortly after the ion trail disappeared. I tried removing the ship from the list for a while and putting it back. I even uninstalled the game and installed it again. I know it's not a big deal but it's starting to irritate me. I submitted many tickets with no response.
What's a repair tool?