Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Server Queue??


czallow's Avatar


czallow
11.10.2017 , 10:13 PM | #1
Anyone else getting put into a queue to log into Satele Shan?

cameronlanderson's Avatar


cameronlanderson
11.10.2017 , 10:14 PM | #2
Yeah, one of my mates have it... no. 243 or something

Darevsool's Avatar


Darevsool
11.10.2017 , 10:15 PM | #3
Yeah. Just got kicked off after sorting out my mess of toons for a couple hours and the client froze. Had to force close it and log back in to a 200 person queue.

If it's actually 200 people waiting to get in...fine

I suspect it's a glitch though.
Now just another cog in the gaming machine.

czallow's Avatar


czallow
11.10.2017 , 10:15 PM | #4
Quote: Originally Posted by cameronlanderson View Post
Yeah, one of my mates have it... no. 243 or something
I am at 278.

czallow's Avatar


czallow
11.10.2017 , 10:16 PM | #5
Quote: Originally Posted by Darevsool View Post
Yeah. Just got kicked off after sorting out my mess of toons for a couple hours and the client froze. Had to force close it and log back in to a 200 person queue.

If it's actually 200 people waiting to get in...fine

I suspect it's a glitch though.
Me too, I keep getting pushed up in the queue and I am sub.

Valfuros's Avatar


Valfuros
11.10.2017 , 10:17 PM | #6
Yup i was logged in and couldn't open my cybertech panel to craft. So tried to logout and stuck on loading screen. Now booted back up and in queue. This same glitch as before, which is why i stated i question if this is even a new server or just one of the old three.
I'm not even sure where i am.

ChunkyGoodness's Avatar


ChunkyGoodness
11.10.2017 , 10:19 PM | #7
Just tried to log in, at 443 in queue for me

Hyperionjr's Avatar


Hyperionjr
11.10.2017 , 10:20 PM | #8
I was in queue with 303 people before me. waited 10 mins and it got down to 280. Not playing tonight. Guess I'll play WoW.
Yoshimura - Colin-Pow - Djaengo

Toraak's Avatar


Toraak
11.10.2017 , 10:20 PM | #9
Quote: Originally Posted by Valfuros View Post
Yup i was logged in and couldn't open my cybertech panel to craft. So tried to logout and stuck on loading screen. Now booted back up and in queue. This same glitch as before, which is why i stated i question if this is even a new server or just one of the old three.
having the same issue. I hope this is a glitch, and not something for us to expect for our future.
Referral Link: www.swtor.com/r/Q4Tp3P

Fretfanatix's Avatar


Fretfanatix
11.10.2017 , 10:21 PM | #10
heh yeah i sub i started at 80 in the que i gave up when it told me 152 this better not become common or i will cancel my sub and spend it elsewhere