Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Quick Play download stuck at 0.00% on title screen

STAR WARS: The Old Republic > English > New Player Help
Quick Play download stuck at 0.00% on title screen

easamisleh's Avatar


easamisleh
06.27.2020 , 08:36 PM | #1
So, after the latest patch, my title screen has been stuck at 0.00%. I found some things online that helped, like deleting the bitraider folder and having it startup as automatic. It worked once, but the problem is back and it's not working again. Am I just meant to reinstall the entire game? I can, but I thought I might as well ask if anyone else has been having this issue and is looking for a solution. Thanks!

Dragondog's Avatar


Dragondog
06.29.2020 , 12:54 AM | #2
Your not the only one. I've seen three of these in this forum. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=673714 has helped. And from what they say, yes, you need to redownload all of it.
SWTOR Referral Link for new and returning players. Add 7 days of SUBSCRIPTION and other good stuff.

Vicewyn's Avatar


Vicewyn
06.29.2020 , 10:44 PM | #3
I am having the same issue. Every time I get into game it tells me the World/Area is not downloaded (even though I finished all the Story of Alderaan). I'm hoping they have a fix in with the next patch tomorrow.

To be honest, I have a shortcut on my desktop that goes to the game folder and before I launch I just delete the Bitraider folder every time. It seems to work to get me in the game and playing.

Renaikan's Avatar


Renaikan
06.30.2020 , 04:57 AM | #4
Satele Shan Server- Renaiken (Sith Assassin), Renaikann (Bounty Hunter Powertech)

You cannot depend on your eyes when your imagination is out of focus-Mark Twain

easamisleh's Avatar


easamisleh
06.30.2020 , 11:23 AM | #5
Quote: Originally Posted by Dragondog View Post
Your not the only one. I've seen three of these in this forum. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=673714 has helped. And from what they say, yes, you need to redownload all of it.
Just did that and as soon as I logged in it is doing the same thing again.

easamisleh's Avatar


easamisleh
06.30.2020 , 09:16 PM | #6
Quote: Originally Posted by Renaikan View Post
Did it, no change. I've reinstalled the game twice now and it's still not working. I'm sick of this. I'm paying money to play and I can't even play.

Jofen's Avatar


Jofen
07.04.2020 , 09:36 PM | #7
I am also having this issue. Fresh install on brand new computer and stuck in quick play and 0% download. I've tried deleting bitraider folder with no luck.
(▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓]█[ө]█\\\\\█[ө]█/////█[ө]█[▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓)

ZickPhin's Avatar


ZickPhin
07.05.2020 , 09:45 AM | #8
Quote: Originally Posted by easamisleh View Post
So, after the latest patch, my title screen has been stuck at 0.00%. I found some things online that helped, like deleting the bitraider folder and having it startup as automatic. It worked once, but the problem is back and it's not working again. Am I just meant to reinstall the entire game? I can, but I thought I might as well ask if anyone else has been having this issue and is looking for a solution. Thanks!
Try deleting all the game files and re-download the ENTIRE thing
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Datapad Stopped Working? Shoot it!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -