Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

4.03 dxgmms2.sys Blue Screen in win10


reverseclipse's Avatar


reverseclipse
12.09.2015 , 09:59 AM | #1
Since the latest patch 12/8, I've been getting direct X blue screens in win10. This was not an issue before the patch. Looking online shows other games having similar problems with win10. A lot of people falsely accuse graphics drivers for this. Anyone have a fix? Known bug?

Greywoulf's Avatar


Greywoulf
12.09.2015 , 10:49 AM | #2
I am having the exact same problem and have been searching for any info on how to fix this but cant find anything yet.
I tried the few suggestions I found like installing Direct X 9.0 and changing some specific graphics settings but none worked. What eliminated the problem for me was rolling back to the previous version of Windows 10 before the November Win 10 major patch.

Marvsz's Avatar


Marvsz
12.10.2015 , 04:56 AM | #3
Got the same problem. Seems like we have to wait for microsoft to fix this I guess. For me, it appeared with the latestst patch. I am not familliar with DirectX Issues, so I cannot tell if it is windows fault or SWTOR. Maybe someone has a workaround until it is fixed?

nanko's Avatar


nanko
12.11.2015 , 04:08 AM | #4
Same here, but only happens, if i use taxi on core worlds (the slow ones). I've tried Balmora and Alderaan so far and i got BSD using taxi there. For instance on Makeb its fine, since that taxi is more like quick travel.

AbsurdFarce's Avatar


AbsurdFarce
12.11.2015 , 10:35 PM | #5
Have to report in that getting this as well and when riding around on a mount through Belsavis.

reverseclipse's Avatar


reverseclipse
12.12.2015 , 09:47 AM | #6
two crashes on Alderaan in 10 min using the taxi. I guess I'll hoof it.

whiskers's Avatar


whiskers
12.14.2015 , 11:36 PM | #7
yup, Im getting the same problem too when using the taxi
There are no facts, only interpretations - Fredrich Nietzsche

sdamico's Avatar


sdamico
12.14.2015 , 11:43 PM | #8
Replied in another thread. Didn't see this one.

Yup, constant BSOD when using taxi. Never happened prior to the latest build update for Win 10.

mupdike's Avatar


mupdike
12.15.2015 , 07:48 PM | #9
Same here, frequent crashes to win10 BSOD. I have mem dumps of the events available if needed.

Xarec's Avatar


Xarec
12.16.2015 , 03:13 PM | #10
Same here and almost always if not always on a taxi.