Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Game Crashes after pressing Play

 
First BioWare Post First BioWare Post

BrownSugarr's Avatar


BrownSugarr
04.12.2012 , 12:56 PM | #21
That was it. Thank you.

Smaois's Avatar


Smaois
04.12.2012 , 01:01 PM | #22 Click here to go to the next staff post in this thread. Next  
Quote: Originally Posted by mjackman View Post
I have the exact same issue, and doing the above didnt help after a fresh install and repatch, i also notice that after entering my user name and pasword, it looks as though it is downloading and installing a file of different size each time as it says X mb remaining (but doesnt download anything) . What a mess this is!
Greetings mjackman,

What exactly is the issue that you are experiencing?

Is the game crashing as soon as you click 'Play' on the Launcher?

Did you successfully download the new patch?Have you been able to get into the game since you downloaded the patch?

Quote: Originally Posted by BrownSugarr View Post
That was it. Thank you.
Greetings BrownSugarr,

I'm glad to hear that the issue has been resolved!

Enjoy playing!

Smaois | BioWare Customer Service Forum Support

Couch_Goblin's Avatar


Couch_Goblin
04.12.2012 , 01:50 PM | #23
same problem here after clicking the the play button the loading screen comes up for 1-2 seconds and then crashes to desktop
just checked all my gpcs drivers etc are up to date

Error output:
Spoiler
The Bloodfury Legacy

Couch_Goblin's Avatar


Couch_Goblin
04.12.2012 , 02:02 PM | #24
ok installed the launcher install thingy u posted and its working now
The Bloodfury Legacy

gjprotacio's Avatar


gjprotacio
04.12.2012 , 03:14 PM | #25
www.swtor.com/download


Downloading this worked for me...THankS

Smaois's Avatar


Smaois
04.12.2012 , 03:34 PM | #26 This is the last staff post in this thread.  
Quote: Originally Posted by Couch_Goblin View Post
ok installed the launcher install thingy u posted and its working now
Quote: Originally Posted by gjprotacio View Post
www.swtor.com/download


Downloading this worked for me...THankS
Greetings Couch_Goblin and gjprotacio,

I'm happy to hear that your issues have been resolved!

Enjoy playing!

Smaois | BioWare Customer Service Forum Support

GRIDBUG's Avatar


GRIDBUG
04.16.2012 , 02:05 PM | #27
Successfully installed 1.2 when it came out, had a few days of solid play with no issues whatsoever, but today I'm getting the "launcher crashes after pressing play" problem. Tried all suggested fixes already listed in this thread. Any other advice?

DxDiag as follows:

Spoiler

GRIDBUG's Avatar


GRIDBUG
04.16.2012 , 09:54 PM | #28
Well, after trying multiple tricks found on other threads (with no luck) I went ahead and restarted my PC and suddenly the problem was no longer there. Not sure why or what happened, but for me all it took was a restart. Hope you guys are as lucky, or that a solution comes quickly for you!