Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

PTS apparently not downloading

STAR WARS: The Old Republic > English > Public Test Server
PTS apparently not downloading

Floplag's Avatar


Floplag
07.07.2018 , 10:30 AM | #1
Long story short when i select the PTS it appears to start the process but nothing appears to download.
it just sits there, even as long as overnight, at the very beginning with 206 to go on installing main assets.
ive deleted the folders and will test again tonight but any additional tips or fixes would be appreciated.
Floplag - Merc/Mando
Referral link, cause why not: http://www.swtor.com/r/wdLxth

TrixxieTriss's Avatar


TrixxieTriss
07.07.2018 , 09:38 PM | #2
You can try and follow Owens advice and see if it helps.

http://www.swtor.com/community/showt...=951197&page=2

It worked for me for about 10 mins. I was getting 10gbs download. Then it reverted to 500kbs and nothing I did would fix it

TrixxieTriss's Avatar


TrixxieTriss
07.07.2018 , 09:39 PM | #3
Some response from Bioware is definitely needed.... Eric... where are you?

Floplag's Avatar


Floplag
07.07.2018 , 10:09 PM | #4
ill look into it on tonights effort, thanks for the tip
Floplag - Merc/Mando
Referral link, cause why not: http://www.swtor.com/r/wdLxth

Floplag's Avatar


Floplag
07.08.2018 , 09:54 AM | #5
no joy, this will not download for me.
It looks a little different today in that instead of saying installing assets 206 0%, now it just says installing 0%, and doesnt move.
I also cannot close the client and must kill the process to get it to close.
Unsure what else i can do... ive tried everything ive read to the extend i can control it.
Floplag - Merc/Mando
Referral link, cause why not: http://www.swtor.com/r/wdLxth