Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Maintenance: October 24th, 2017

STAR WARS: The Old Republic > English > General Discussion
Maintenance: October 24th, 2017
First BioWare Post First BioWare Post

Cawyden's Avatar


Cawyden
10.24.2017 , 12:18 PM | #141
I am in Germany too and had no problems.

anesvik's Avatar


anesvik
10.24.2017 , 12:18 PM | #142
Conquest Tab completely blank. Double checked it with guild and fleet. I thought we talked about not dropping the ball this time?
Death to all whom oppose us!

DieAlteHexe's Avatar


DieAlteHexe
10.24.2017 , 12:19 PM | #143
Quote: Originally Posted by Skysurfy View Post
I just reinstalled the client. Works for me do not delete the folder just reinstall it
Eh? It's late for me, I didn't understand this?
---------------------------------------------------------------

-- It's the journey, not the destination. --

DanaOShee's Avatar


DanaOShee
10.24.2017 , 12:19 PM | #144
Same error here (208), also Germany

LadyHF's Avatar


LadyHF
10.24.2017 , 12:20 PM | #145
Quote: Originally Posted by anesvik View Post
Conquest Tab completely blank. Double checked it with guild and fleet. I thought we talked about not dropping the ball this time?
no conquest until after the server merges though BW stated we will still be able to get our own personal rewards, just no guild ones
Chassni-sorcerer
Lâdyhf-Mercenary
Dark Ascension
Resurgum

TheGreatHambino's Avatar


TheGreatHambino
10.24.2017 , 12:23 PM | #146
Quote: Originally Posted by KeithKanneg View Post
During our evaluation of the new servers, we determined we could also combine our North American datacenters.
As my mother always said - Just because you can, doesn't mean you should.

JennyFlynn's Avatar


JennyFlynn
10.24.2017 , 12:24 PM | #147
Netherlands here, was able to login and play just fine on both my Euro and NA toons.
--------{---({@ Defiant Devotion | | Defying Destiny @}}>---}-------

SNy-lotrolinux's Avatar


SNy-lotrolinux
10.24.2017 , 12:24 PM | #148
Same here, error 208.

Code:
2017-10-24 18:19:11 INFO ManifestState=GetManifest: , current=-1/upcoming=0/required=0
2017-10-24 18:19:11 INFO Download: http://manifest.swtor.com/patch/patcher2017.patchmanifest (159.153.92.50 )
2017-10-24 18:20:00 ERROR Patch manifest state error in patcher2017: DownloadFail (8) (e208)
2017-10-24 18:20:00 INFO Going Offline
2017-10-24 18:20:00 INFO Patching end
2017-10-24 18:20:56 INFO User presses exit - E:(false,Error Text) NE:(true,Unable to retrieve patch data. Please check network connection. (208))
2017-10-24 18:20:56 INFO Closed launcher
Yeah, my internet connection is fine, thanks. YOURS appears to be b0rked.

Skysurfy's Avatar


Skysurfy
10.24.2017 , 12:25 PM | #149
Quote: Originally Posted by DieAlteHexe View Post
Eh? It's late for me, I didn't understand this?
Download the client from the website the setup.exe. And do the installation again. But you dont have to delete the folder, if you do you have to download the whole game. Just do the setup and overwrite the installation

Lad den client auf der webseite runter und führ die setup.exe aus. Lösche aber nicht die Datein. sonst musst du alles runterladen. Einfach drüberbügeln =)
¶█╬╬╬╬╬╬╣°¯°█|████████ Member of N-Forcers █████████)

Elssha's Avatar


Elssha
10.24.2017 , 12:25 PM | #150
I went from 25ms to almost 100 @_@

What's the point of even having two servers if they're at the same location?