Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Patch 1.1 Install problem

First BioWare Post First BioWare Post

Soonerjohn's Avatar


Soonerjohn
01.18.2012 , 08:50 AM | #11
Quote: Originally Posted by Castimal View Post
Thanks for the effort and replies, but nothing fixes the issue.

Can someone link a manual download of the patch?
Pretty much this.

I'm sure Falconevo will have them up shortly, I hope he hurries it up.
Zin - Bounty Hunter of Vulkar Highway(╯)╯︵ ┻━┻

Castimal's Avatar


Castimal
01.18.2012 , 08:55 AM | #12
Thanks for the effort and replies, but nothing fixes the issue.

Can someone link a manual download of the patch?

IsraelZerg's Avatar


IsraelZerg
01.18.2012 , 08:55 AM | #13
Quote: Originally Posted by Castimal View Post
Thanks for the effort and replies, but nothing fixes the issue.

Can someone link a manual download of the patch?
Check your logs. The adress should be there.

Raavenm's Avatar


Raavenm
01.18.2012 , 08:57 AM | #14
I had the same issue, paused and played the patch a few times and it finally caught and started dlding. Now if I can get my gaming partner to stop having a 1 or 2 fps so he can play it would be all good.

Dejoule's Avatar


Dejoule
01.18.2012 , 08:58 AM | #15
At least you guys are can actually get the launcher to open. My launcher won't even open. It starts the process in my task manager, but I never actually get a window to open. I've ran the FixLauncher app, and it hasn't fixed my issue.
To achieve great things, two things are needed; a plan, and not quite enough time.
Explorer: 73% | Killer: 47% | Socializer: 40% | Achiever: 40%
Officer of Dark Fury. An Imperial Guild focusing on Operations and PVP on Jedi Covenant.

Aivv's Avatar


Aivv
01.18.2012 , 09:00 AM | #16
I'm manually downloading the patch now, will try to install myself and update if it works or not.
~ Aivv. (Formerly Bria, SWG.)

Castimal's Avatar


Castimal
01.18.2012 , 09:03 AM | #17
Quote: Originally Posted by Aivv View Post
I'm manually downloading the patch now, will try to install myself and update if it works or not.
Link please?

Castimal's Avatar


Castimal
01.18.2012 , 09:06 AM | #18
Quote: Originally Posted by IsraelZerg View Post
Check your logs. The adress should be there.
That is ALOT of stuff to go through, can you just tell me the exact file I should be looking for?

Vizaroth's Avatar


Vizaroth
01.18.2012 , 09:09 AM | #19
same problem here, i get to 92% installing main assests...and then it sticks in an endless writing to HD loop. I can't even shut down the PC with out doing the 10sec hold power button shutdown. Completely locks up my PC

Jolielol's Avatar


Jolielol
01.18.2012 , 09:09 AM | #20
Same problem here, been trying to sort it since 10am GMT.
Repaired initially, no luck there.
Repaired again.
Uninstalled and reinstalled completely via Origin.
Uninstalled and reinstalled with discs.
Still not fixed.
Gets to installing Main assets 31 7% shoots back down to 3% zips up to 10% and then it fails.