Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

The login server is currently unavailable AGAIN

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service (Read-Only)
The login server is currently unavailable AGAIN
 
First BioWare Post First BioWare Post

Miquich's Avatar


Miquich
11.16.2012 , 09:18 AM | #361
Same issue. Canada
ISP: Bell

The_Scatman's Avatar


The_Scatman
11.16.2012 , 09:18 AM | #362
Yup, in the same situation. Cannot ling as server down.

ISP: Sky.
Location: UK.

Daynae's Avatar


Daynae
11.16.2012 , 09:18 AM | #363
Same problems here and I re-installed the launcher. If I can get past the launcher then I get hung up at the loading art with the turning wheel, then directed to the server selection screen saying unable to connect. Been trying for about 45 minutes.

edit with isp: Time Warner Cable in Austin, I'm just down the highway from you Bioware...

AfroSaxon's Avatar


AfroSaxon
11.16.2012 , 09:18 AM | #364
Quote: Originally Posted by Flibblebot View Post
At the risk of sounding like a broken record (you remember what those are, right?):
lol yeah, I still have harmon kardon setup somewhere in the storage shed...

Olsen's Avatar


Olsen
11.16.2012 , 09:18 AM | #365
Same here, Denmark

ISP : Telenor

dystrophy's Avatar


dystrophy
11.16.2012 , 09:18 AM | #366
Same concern.
Toronto, Ontario, Canada.
10am EST.
Ty

thatghost's Avatar


thatghost
11.16.2012 , 09:18 AM | #367
Quote: Originally Posted by LEEWW View Post
ermm mind checking the link?? Its BLANK! Thers no link at all....
Even if it did work it's just the sticky at the top of the CS forum. It really isn't worth a link since it says basically nada about the issue at this point, just that the problem has been acknowledged and we should keep trying to log in

Luella_Lokidottr's Avatar


Luella_Lokidottr
11.16.2012 , 09:18 AM | #368
Same. Unable to get past login screen.

Tried everything. System restore from previous day. Full restore from previous day. Manually ran FixLauncher.exe from game directory under Admin privileges. Run laucher under admin too.

Logged in to SWTOR website successfully. Server status good.

Re-boot machine. Repeat above.

Still cannot get past log-in screen.

Up to date on Windoze 7, Kaspersky Pure reports nothing.

Next option... delete game and re-install. Don't want to do. I will have to ask for a free month subscription if I need to do that, with all the consequent download limit pressure and likely network shaping/vpacing (requested as a founder with ongoing paid subsciption since start... and I had to order game over E-Bay, thanks very much for not making game available in stores in Australia at very short notice).

escaramouche's Avatar


escaramouche
11.16.2012 , 09:19 AM | #369
same issue, UK
The Guardians Of Peace

DevorRentreen's Avatar


DevorRentreen
11.16.2012 , 09:19 AM | #370
same issue

Germany, Dusseldorf

ISP: Unitymedia
Devor Rentreen, Imperial Officer.
Killing Force-Users since 2005.
Veteran of the 301st and DOOM (Gorath)