Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Error Code 9000 - Connection to the server has been lost...

STAR WARS: The Old Republic > English > Customer Service
Error Code 9000 - Connection to the server has been lost...
First BioWare Post First BioWare Post

Amp_'s Avatar


Amp_
12.23.2011 , 07:40 AM | #811
I've actually managed to have 2 days in a row free of error 9000. I had been experiencing it every day since the 13th. Hopefully this is a good sign things are getting better.

iRoddy's Avatar


iRoddy
12.23.2011 , 07:46 AM | #812
It's so *********** annoying questing in Alderaan with this crap. Been on these quests for an hour now because the lag keeps getting me killed and there's no f'king medical probe available, so I have to run all the waaaaaay back from the start! SERIOUSLY!

iRoddy's Avatar


iRoddy
12.23.2011 , 07:50 AM | #813
Just reached 175,606ms OHH YEAAH!

RogueRifle's Avatar


RogueRifle
12.23.2011 , 09:13 AM | #814
Bump.



Have had smooth sailing for the last two days, but its back!

Games returned to being unplayable. BioWare still ignoring and hoping it'll magically disappear I assume.
"Close the blast doors! ... open the blast doors, open the blast doors!!"

Nimagraven's Avatar


Nimagraven
12.23.2011 , 09:18 AM | #815
Quote: Originally Posted by RogueRifle View Post
Bump.



Have had smooth sailing for the last two days, but its back!

Games returned to being unplayable. BioWare still ignoring and hoping it'll magically disappear I assume.
Same. I was just disconnected 5 times in the past hour. It was great before that for around 24-36 hours, but now back .

sooney's Avatar


sooney
12.23.2011 , 09:28 AM | #816
error 9000 back with a vengance today :S Legion of lettow cant seam to stay logged in for more than 5 mins at a time huge latency spike them boom error 9000 my patience is starting to run out..

BYCakes's Avatar


BYCakes
12.23.2011 , 09:58 AM | #817
Yeah this problem came back super hardcore today. I had a few days of mostly error 9000 free gameplay but today I can not stay connected to the server for more than 5 minutes at a time. Combined with a server queue I effectively can not play any more...

I have tried everything to trouble shoot this error and have ruled out my router, firewall and anti-virus. I have booted up with practically everything disabled in msconfig and it still happens.

I have no problems with other games and remain connected to the internet when the issue occurs so I have concluded that it is either an issue with the game (I have tried reinstalling, didn't work) or more likely a routing issue between my ISP (Virgin Media, UK) and the game servers.

I hold little hope that it will be addressed this close to christmas and if it is an issue with Virgin Media I hold little hope it will ever be fixed knowing them so I guess I'll have no choice but to cancel my subscription.

It's a fun game but if I can't play not much I can do.

Gladheatehr's Avatar


Gladheatehr
12.23.2011 , 11:30 AM | #818
This is ridiculous, DC every few min. Get it together Bioware





2011-12-23T11:15:32.114212 01685C90 DEBUG Constructed with desired state [CS_SHARD_CONNECTED] [Connect.firestorm.client.ConnectionObject](connectionobject.cpp:ConnectionObject::Connection Object:42)
2011-12-23T11:15:32.114212 01685C90 DEBUG [OMEGACONNECT] Starting login: Gladheatehr : @he2047n01.swtor.com:8995:castlehilltest [Connect.firestorm.client.ConnectionObject](connectionobject.cpp:ConnectionObject::beginConne ction:148)
2011-12-23T11:15:32.258198 01685C90 DEBUG setState changing state to [CS_LOGGING_IN] [Connect.firestorm.client.ConnectionObject](connectionobject.cpp:ConnectionObject::setState:6 3)
2011-12-23T11:15:32.344189 01685C90 DEBUG getShardList call returned 214 shards for player with region 1 [Platform.dozerLib.dozer.ClientServices](clientservices.cpp:bwa:latform::ClientServices: :receivedShardList:128)
2011-12-23T11:15:33.791044 01685C90 ERROR HandleLoginFailure errorCode: 2005(LOGIN_ERROR_KICKED) [Login.firestorm.client.OmegaClientApp](omegaclientapp.cpp:OmegaClientApp::HandleLoginFai lure:454)
2011-12-23T11:15:33.791044 01685C90 DEBUG Disconnect invoked with error code LOGIN_ERROR_KICKED [Disconnect.firestorm.client.OmegaClientApp](omegaclientapp.cpp:OmegaClientApp:isconnect:175 )
2011-12-23T11:15:33.791044 01685C90 DEBUG setDesiredConnection [CS_SHARD_DISCONNECTING] in current state [CS_LOGGING_IN] [Connect.firestorm.client.ConnectionObject](connectionobject.cpp:ConnectionObject::setDesired Connection:70)
2011-12-23T11:15:34.820941 01685C90 DEBUG getShardList call returned 214 shards for player with region 1 [Platform.dozerLib.dozer.ClientServices](clientservices.cpp:bwa:latform::ClientServices: :receivedShardList:128)

gochargergo's Avatar


gochargergo
12.23.2011 , 11:35 AM | #819
IM on the Helm of Graush server and ive been kicked out from the server at least 6 times this morning , sometimes it will go half way thru the que of waiting then do it again....

Please advise.

BigMac's Avatar


BigMac
12.23.2011 , 11:47 AM | #820
I get this error anytime a server is full. It's quite annoying. Twice I've been disconnected while running a heroic. And then its to the queue line... which is frustrating when my connection isn't the issue. Hope they fix this soon :\