Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Ebon Hawk connection problems?

 

Vesahgo's Avatar


Vesahgo
03.28.2013 , 03:17 PM | #1
Anyone else having troubles on Ebon Hawk? My connection seems fine for everything else, but in game I'm getting dropped after 3 mins of being in, continuously for the past hour.

Squadron 11.11.11 - *Never Forget*

Vesahgo's Avatar


Vesahgo
03.28.2013 , 04:46 PM | #2
still can't play...

Squadron 11.11.11 - *Never Forget*

Wolfmight's Avatar


Wolfmight
03.28.2013 , 04:50 PM | #3
Over on Jedi Covenant we're having massive Lag and crashes, are you just crashing or did you have a ton of Lag?

Darslk's Avatar


Darslk
03.28.2013 , 04:52 PM | #4
This seems to be across all servers as far as I can tell.
Prophecy of the Five, <Ghost Panther>

Vesahgo's Avatar


Vesahgo
03.28.2013 , 05:03 PM | #5
would really love to have an answer. my inet connection seems fine, I'm posting here, I can go stream youtube videos, but SWTOR is constantly disconnecting me.

I can log in, run around with 4 bars 40 ms ping, then just massive lag spikes.... and after a min or 2 a lag spike so bad I'm disconnected.

what's really weird is I'm seeing other people playing just fine. people calling out LFG's and I asked on general if anyone else having trouble but nobody responded. don't know what's going on.

Squadron 11.11.11 - *Never Forget*

Wolfmight's Avatar


Wolfmight
03.28.2013 , 05:21 PM | #6
its the same, for everyone

Cupomo's Avatar


Cupomo
07.27.2013 , 10:06 AM | #7
This has been happening to me for the past three days. And it's not server based. I gave friend who's logged in the entire time that i get repeatedly kicked out. I'm a sub...he's not. Yet I can't stay logged in more than 3 mins. Everything else works fine. Youtube, WoW....facebook .....
Was there a resolution to this? Cuz all I've seen is "Oh well..."