Please upgrade your browser for the best possible experience.

Chrome Firefox Internet Explorer
×

Right boot glitching out

First BioWare Post First BioWare Post

Nemhauser's Avatar


Nemhauser
11.23.2012 , 12:52 PM | #1
This has been bothing me for some time now. The right boot on my Trooper is glitching out. While standing and running, pieces of it are hovering next to the right leg. When on a speeder or standing with a weapon ready, the right boot glitches out completely and just turn into a mess. Removing the boots and re-equip, or using other boots, haven't helped. Logging out or restarting the game doesn't help either. I've added some screenshots below. Hope someone can help me. Thanks in advance.

Running: https://cdn.anonfiles.com/1353696070976.jpg
Standing, back: https://cdn.anonfiles.com/1353696092138.jpg
Standing, front: https://cdn.anonfiles.com/1353696134601.jpg
On speeder: https://cdn.anonfiles.com/1353696156609.jpg
Weapon ready, back: https://cdn.anonfiles.com/1353698315578.jpg
Weapon ready, front: https://cdn.anonfiles.com/1353698348359.jpg

YoshiRaphElan's Avatar


YoshiRaphElan
12.24.2012 , 05:51 PM | #2
I'm pretty sure this is a female-only problem. It is not happening for me, Jorgan, Vik, or Yuun. I have not summoned Dorne recently but it may or may not be happening for her - and I can confirm that it is happening on non-companion NPCs at well - at least two on Republic Taris - and *both* are female.

So, yeah.

Amelyani's Avatar


Amelyani
02.07.2013 , 08:33 PM | #3
I'm having the exact same issue! So glad I'm no the only one.

Tathlin's Avatar


Tathlin
02.10.2013 , 02:29 PM | #4
Seems to be a problem only with females weight slider set to 1

Cerimon's Avatar


Cerimon
02.11.2013 , 08:33 AM | #5 This is the last staff post in this thread.  
Hi All,

Very often the Repair utility can resolve issues such as this. Please log into the launcher and before pressing play click on the cog icon and choose repair. Please run the repair utility multiple times until there is no indication of files being repaired.

Feel free to post again if your issue persists.

Cerimon | BioWare Customer Service - Forum Support

DarkDajin's Avatar


DarkDajin
02.11.2013 , 09:47 AM | #6
This is actually an old problem with female body type 1 + heavy boots.

No solutions yet, so have fun with your adaptable shoes from now on

Tapina's Avatar


Tapina
03.16.2013 , 10:04 AM | #7
i have this same issue.... repair tool did nothing.... fiddling with graphics setting did nothing.... running game with nvidia asus gtx470 with dell U2212HM screen.... any ideas?

Phorenzyk's Avatar


Phorenzyk
03.16.2013 , 10:11 AM | #8
I'm experiencing the same issue with the Heavy Gunner's Boots from the Lightside vendor.

This has been a problem reported as early as last November, and I've never been able to get any response. Myself and others have filed multiple bug reports. I've given up hope on it getting fixed.

Tapina's Avatar


Tapina
03.16.2013 , 10:57 AM | #9
i dont understand what caused this bug.... back in the day when i still played my sith warrior (month or two after release) her boots were fine... and now i see those have started to bug too...

Phorenzyk's Avatar


Phorenzyk
03.16.2013 , 04:44 PM | #10
I suspect it was changed in a patch.

Can we -please- get someone higher up than a CSR to look into this and give us an answer?

It's been a problem for a good while, and bug reports and the like have done nothing to get it fixed. The last time I tried, MO-TO just told me CS doesn't "answer gameplay questions". Really?

C'mon, Bioware.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=561983 <-- The first report, from -November-.